Έτσι θα ομορφύνουν τα κυριακάτικα απογεύματα του χειμώνα

Με το λαϊκό μουσικό πρόγραμμα που ετοιμάζουν δύο νέοι ερμηνευτές για να αποδιώξουν τη μελαγχολία του τέλους του σαββατοκύριακου.

Έτσι θα ομορφύνουν τα κυριακάτικα απογεύματα του χειμώνα

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για τα χειμωνιάτικα κυριακάτικα απογεύματα από ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο κλασικά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, τα οποία έρχονται αυτόματα στο στόμα σου για να τα τραγουδήσεις μαζί με την παρέα σου αλλά και τις γύρω παρέες;

Με τίτλο «Τις Κυριακές τα δειλινά», αυτή είναι η πρόταση της Ανατολής Μαργιόλα (πριν λίγες μέρες στάθηκε επάξια δίπλα στη Φωτεινή Βελεσιώτου στη συναυλία-αφιέρωμα στις μούσες του ρεμπέτικου) και του Βασίλη Προδρόμου στο Upstairs του «PassPort Κεραμεικός» από την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Οι δύο νέοι ερμηνευτές, που έχουν πολύτιμες συνεργασίες στο βιογραφικό τους μα πάνω απ’ όλα διαθέτουν αποχρώσεις αυθεντικής λαϊκής φωνής, θα μας δίνουν ραντεβού κάθε Κυριακή από τις 18:30, για να μας λένε τραγούδια απ’ όλο το ιστορικό φάσμα του λαϊκού ρεπερτορίου με τη συνοδεία των Μανώλη Πάππου, Dasho Kurti, Δημήτρη Σίντου, Νίκου Σαμαρά και Μιχάλη Μπακάλη, καθώς και καταξιωμένων συναδέλφων τους, όπως η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.