20 χρόνια «Γυάλινο», σε 3 μέρες, με 80 καλλιτέχνες

Με ένα μεγάλο event από το οποίο περνούν καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στα δύο stages, η μουσική σκηνή γιορτάζει τα γενέθλιά της και περνάει σε μια νέα εποχή.

20 χρόνια «Γυάλινο», σε 3 μέρες, με 80 καλλιτέχνες

Για τα είκοσι χρόνια του, το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» διοργανώνει στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου ένα μεγάλο live event, με τη συμμετοχή πάνω από ογδόντα καλλιτεχνών που έχουν φιλοξενηθεί αυτές τις δύο δεκαετίες στο χώρο. Αυτό σημαίνει ότι με ένα εισιτήριο κάθε μέρα θα μπορείς να παρακολουθήσεις στα δύο stages, που θα λειτουργούν ταυτόχρονα, τραγουδιστές και τραγουδοποιούς, μάγους, illusionists, ηθοποιoύς και stand up κωμικούς – τη μουσική επιμέλεια στην Κεντρική Σκηνή αναλαμβάνει ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης και στο Up Stage οι Λευτέρης Πουλιού και Τάσος Ρούσης. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σ’ αυτό το γενέθλιο τριήμερο θα εμφανιστούν οι Ελένη Βιτάλη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μπάμπης Στόκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ορφέας Περίδης, Χριστόφορος Ζαραλίκος και πολλοί άλλοι που αναφέρονται εδώ. Εκτός από μια αναδρομή στην πολιτιστική δράση του «Γυάλινου», αυτή η μεγάλη γιορτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή που ξεκινά, αλλά και εξυπηρετεί ένα φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τα εισιτήρια για το 20 Χρόνια Γυάλινο κοστίζουν 15€ (ημερήσιο), 27€ (διήμερο) και 40€ (τριήμερο) και περιλαμβάνουν μπίρα ή κρασί. Προπώληση από το δίκτυο του Viva.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.