Πού θα μας βρουν τα ξημερώματα τη φετινή σεζόν

Τα σχήματα που θα μας διασκεδάσουν τους επόμενους μήνες μπορεί να μην κρύβουν εκπλήξεις, αλλά φέρνουν στις πίστες όλα τα αγαπημένα ονόματα­ του mainstream ελληνικού τραγουδιού.

Πού θα μας βρουν τα ξημερώματα τη φετινή σεζόν

Τα πρώτα νέα για τα σχήματα που θα μας διασκεδάσουν τους επόμενους μήνες μπορεί να μην κρύβουν εκπλήξεις, αλλά φέρνουν στις πίστες όλα τα αγαπημένα ονόματα­ του mainstream ελληνικού τραγουδιού, ντουέτα (ή τρίο) που κάθε φίλος του είδους θέλει να παρακολουθήσει αλλά και δοκιμασμένα concepts.

Πού θα μας βρουν τα ξημερώματα τη φετινή σεζόν - εικόνα 1
Ο Νίκος Βέρτης θα επιστρέψει στο «ΥΤΟΝ» όταν ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη

Όλοι οι τραγουδιστές και οι τραγουδίστριες που βρίσκονται στην επικαιρότητα (όχι μόνο επειδή κυκλοφορούν τραγούδια, αλλά χάρη και στις εξω-μουσικές δραστηριότητές τους) θα ενταχθούν σε κάποιο σχήμα από αυτά που έχουν ξεκινήσει να μας διασκεδάζουν στις πίστες. το σύνθημα της νέας σεζόν έχουν δώσει το «Posidonio», με τον ταλαντούχο Βασίλη Δήμα, τον επικοινωνιακό Δημήτρη Αβραμόπουλο και την Κατερίνα Στικούδη, καθώς και το πάντα εγγυημένο για διασκέδαση «Frangelico», με τον Νίκο Μακρόπουλο, την Αμαρυλλίδα και τον Σάκη Αρσενίου. Μένει να δούμε ποιοι συνδυασμοί και ποια προγράμματα θα καταφέρουν να κρατήσουν το ενδιαφέρον και να προκαλέσουν το θετικό word of mouth ώστε να ξεπεράσουν τα σκαμπανεβάσματα και να δουλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους μήνες.

Πού θα μας βρουν τα ξημερώματα τη φετινή σεζόν - εικόνα 2
Ο Γιώργος Σαμπάνης σταθερός στο «Acro»

Όσοι έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν θεωρούμε ότι έχουν εξασφαλισμένη­ την επιτυχία και φέτος. Ο Νίκος Βέρτης γέμιζε το τεράστιο «ΥΤΟΝ» στην πρώτη χρονιά λειτουργίας του και φέτος επιστρέφει στον premium χώρο μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, την Demy και... σίγουρα εντυπωσιακή σκηνογραφία και σκηνικά happenings που θα σηκώσουν πλημμυρίδα posts στα social media. Πάρα πολλοί περιμένουν τις Μέλιsses και την πρεμιέρα τους στο «Box» (καθυστερεί ακόμη) για να ξαναβρεθούν σε αυτό το πάρτι με το αστείρευτο και απενοχοποιημένο playlist αλλά και με τον πιο όμορφο νεαρόκοσμο της πόλης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, που διακρίνεται κι εκείνος για την ευκολία του να ξεσηκώνει το κοινό με ένα ποικιλόμορφο playlist, δεν το κουνάει από το «Acro», όπου θα βρίσκεται για πέμπτη σεζόν με πρώτο επιβεβαιωμένο όνομα τη Μελίνα Μακρή και, φυσικά, το κοσμικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά.

Σταθερή και η Άννα Βίσση, η οποία έχει βρει επιτέλους το ύφος, τη (φοβερή) μπάντα και το χώρο που της ταιριάζει στο «Hotel Ερμού», ένα live stage όπου ανανεώνει τους όρκους αγάπης με το φανατικό κοινό της. Στέκι έχει κάνει το «Club 22» ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος απόψε Πέμπτη 14/9 θα ανάψει «Φωτιά με φωτιά» για να έρθει να τη φουντώσει ο Αντύπας έστω και με «Καταιγίδα»! Ο Μάκης Δημάκης κέρδισε πέρυσι το στοίχημα να μεταφέρει το hype που τον περιβάλλει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα κι έτσι θα βρίσκεται και φέτος στον «Βοτανικό» μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη – η πρεμιέ­ρα τους μεταφέρθηκε στις 22/9. Την ίδια ημέρα θα επιστρέψει στο «North Live Stage» ο Θέμης Αδαμαντίδης, που σημείωσε το απόλυτο sleeper hit της περσινής σεζόν. Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που έχει ξεκινήσει εμφανίσεις εδώ και δύο βδομάδες, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι γίνεται χαμός στο «Fantasia» και θα εξακολουθήσει να γίνεται όσο τα «Ξημερώματα» διατηρούν διαστάσεις επιδημίας.

Πού θα μας βρουν τα ξημερώματα τη φετινή σεζόν - εικόνα 3
Πάολα και Γιώργος Μαζωνάκης συναντιούνται ξανά, στο «Έναστρον»

Από τα σημαντικά νέα που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας είναι η επαναλειτουργία του χώρου του ομίλου Παπαθεοχάρη στην Πειραιώς ως πίστας με το παλιό του όνομα, «Αθηνών Αρένα», και οικοδεσπότη τον Αντώνη Ρέμο – παρτενέρ του η Ελένη Φουρέιρα. Επίσης η αναβίωση μιας συνεργασίας που έχει σημαδέψει τα ’90s, δηλαδή του Βασίλη Καρρά και της Καίτης Γαρμπή, οι οποίοι θα θυμηθούν, μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, τα παλιά αρχικά στη Θεσσαλονίκη και κατά τον Φεβρουάριο στην Αθήνα­. Πολυαναμενόμενο σχήμα είναι εκείνο που φέρνει στο «Έναστρον» τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο, και μας κάνει να προσδοκούμε ένα αρκετά εκκεντρικό θέαμα που θα υπηρετεί την περσόνα των πρώτων δύο.

Πού θα μας βρουν τα ξημερώματα τη φετινή σεζόν - εικόνα 4
Το «Pantheon» ξαναγίνεται «Αθηνών Αρένα» με πρωταγωνιστή, φυσικά, τον Αντώνη Ρέμο

Σε nightclub θα μεταμορφωθεί ξανά το «Estate» για να υποδεχτεί τον Σάκη Ρουβά (ήταν εκεί πρόπερσι), ενώ η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, που περιόδευσαν με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι, θα συναντηθούν ξανά στο «Gazi Music Hall». Γυναικοκρατούμενο θα είναι και το σχήμα στο «Vox», με επικεφαλής τη Νατάσα Θεοδωρίδου, συμπρωταγωνίστρια τη Μελίνα Ασλανίδου και παρτενέρ τους τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Την εικόνα της Αθήνας στις πίστες ολοκληρώνουν το πάντρεμα λαϊκού και pop/rock, δηλαδή Νίκου Οικονομόπουλου και Onirama, στο «Κέντρο Αθηνών», ο Γιάννης Πλούταρχος στο «Φωταέριο», ο Stan (κέρδισε κι εκείνος πέρυσι το δικό του στοίχημα στην «Αυτοκίνηση») με τον Χρήστο Δάντη στο «Camorra» καθώς και η πιθανολογούμενη συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη με την Πέγκυ Ζήνα στο «Fever».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.