Ο Βασίλης Δήμας θα κάνει και τη δική σου καρδιά να ραγίσει στο «Posidonio»

Ο συνθέτης και στιχουργός που βγήκε με φόρα στο προσκήνιο με το «Ραγίζει η καρδιά μου», θα ηγηθεί του σχήματος στην παραλιακή πίστα.

Ο Βασίλης Δήμας θα κάνει και τη δική σου καρδιά να ραγίσει στο «Posidonio»

Όσοι διαβάζουν τα credits των τραγουδιών, γνωρίζουν τον Βασίλη Δήμα από τους στίχους και τη μουσική που έχει γράψει σε τραγούδια του Σταμάτη Γονίδη (που τον έχει παντρέψει), του Νότη Σφακιανάκη, του Νίκου Μακρόπουλου, του Διονύση Σχοινά κ.ά. – highlight της καριέρας του η συνεργασία με τον Πασχάλη Τερζή και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο άλμπουμ «Ό,τι κι αν πεις σου λέω ναι». Αυτός ο τραγουδοποιός βγήκε στο προσκήνιο με φόρα στις αρχές του χρόνου όταν κυκλοφόρησε την R&B λαϊκή μπαλάντα «Ραγίζει η καρδιά μου», που έχει κάνει εκατομμύρια views στο YouTube. Ο μαθηματικός που έχει βρει το μοντέλο της λαϊκής επιτυχίας κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα του (την περσινή σεζόν εμφανιζόταν στη Βέροια) αναλαμβάνοντας το τιμόνι του «Posidonio» από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Το σχήμα συμπληρώνουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (σταθερή παρουσία στο μαγαζί και δικαίως) και η Κατερίνα Στικούδη.

Δες το βίντεο κλιπ του «Ραγίζει η καρδιά μου»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.