Ποιοι θα ανέβουν στην «Ταράτσα του Φοίβου» τον Σεπτέμβριο

Από τη Μαρίνα Σάττι ως τον Διονύση Σαββόπουλο, αυτοί θα είναι οι επόμενοι guests στο απολαυστικό πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά.

Ποιοι θα ανέβουν στην «Ταράτσα του Φοίβου» τον Σεπτέμβριο

Μόλις ανακοινώθηκαν οι καλλιτεχνικές συμμετοχές στην «Ταράτσα του Φοίβου» για τα διήμερα του Σεπτεμβρίου, οι οποίες αναμένεται να κάνουν sold out το φρέσκο και απολαυστικό θέαμα που επιμελείται ο Φοίβος Δεληβοριάς. Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Μάρθα Φριντζήλα και Μαρίνα Σάττι με το σχήμα Fonέs στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου, Ιμάμ Μπαϊλντί και η ομάδα βαριετέ Δε Variéte στις 13 & 14 Σεπτεμβρίου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Ζήσης Ρούμπος στις 20 & 21 Σεπτεμβρίου και ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Χρήστος Λούλης στις 27 & 28 Σεπτεμβρίου. Σε κάθε διήμερο θα συμμετέχει και ένας stand up κωμικός από τους Θωμά Ζάμπρα, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Μιχάλη Μαθιουδάκη και Γιώργο Χατζηπαύλου.

Στο τελευταίο διήμερο του Ιουλίου, σήμερα Τετάρτη 26 και αύριο Πέμπτη 27, στην ταράτσα ανεβαίνουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Γιώτα Νέγκα, ο Δημήτρης Μυστακίδης, η Ευαγγελία Μουμούρη και ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Τη βασική ομάδα της «Ταράτσας του Φοίβου», που έγινε τελικά το καλοκαιρινό στέκι που οραματιζόταν ο εμπνευστής και δημιουργός της, αποτελούν ο Σπύρος Γραμμένος (κείμενα και συμμετοχή στην παράσταση), ο Κώστας Μανιάτης (κείμενα), ο Άγγελος Τριανταφύλλου (σκηνοθεσία) και η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου (σκηνικά). Σε όλες τις παραστάσεις συμμετέχουν ο μάγος Κώστας Καρυπίδης, η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασουλή και το ντουέτο Στενός Κορσές (Άννη Θεοχάρη και Έλσα Λουμπαρδιά).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.