5 νέες μουσικές κυκλοφορίες που πρέπει να ακούσεις

Νέα τραγούδια και βίντεο κλιπ από τους Σούλη Ανατολή, Πέννυ Μπαλτατζή, Κώστα Λειβαδά, Onirama και Νίκο Βέρτη.

5 νέες μουσικές κυκλοφορίες που πρέπει να ακούσεις

Ολόφρεσκα τραγούδια και βίντεο κλιπ από διαφορετικά μουσικά είδη, που υπογράφουν και ερμηνεύουν αγαπημένοι καλλιτέχνες.

5 νέες μουσικές κυκλοφορίες που πρέπει να ακούσεις - εικόνα 1
Η Ρένα Μόρφη των Imam Baildi ως Σούλη Ανατολή

Σούλη Ανατολή - «Όταν σου χορεύω»
Άρωμα παλιού ελληνικού σινεμά έχει το βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Αντώνης Αγγελόπουλος («Στο παρά πέντε») για το τραγούδι που έχει γράψει ο Φοίβος Δεληβοριάς. Αυτό είναι το πρώτο βίντεο κλιπ από τη Ρένα Μόρφη, τραγουδίστρια των Imam Baildi, ως Σούλη Ανατολή.



Πέννυ Μπαλτατζή - «Στην Τρούμπα στην Καστέλα»
Η Πέννυ Μπαλτατζή περιγράφει γιατί θα ήθελε να ήταν από τον Πειραιά στο ινσταγκραμικής αισθητικής βίντεο κλιπ που έχει σκηνοθετήσει η Κλαίρη Φαφούτη.



Κώστας Λειβαδάς και οι Υπνοβάτες - «Χαμένη διαδρομή»
Ο Κώστας Λειβαδάς επιστρέφει με την μπάντα που δημιούργησε και κράτησε ενεργή από το 1991 έως το 1994. Αυτό το τραγούδι περιλαμβάνεται στο ομότιτλο άλμπουμ που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.



Onirama - «ΠΟΠ ΑΡΤ»
Τα singles που έβγαλε τα τελευταία δύο χρόνια η pop/rock μπάντα συγκεντρώνονται μαζί με δύο διασκευές () και ρεμίξ σε ένα άλμπουμ με πολύ ωραίο εξώφυλλο.



Νίκος Βέρτης - «Ερωτευμένος»
Για τους θαυμαστές του Νίκου Βέρτη (και των εγχόρδων του) μια μπαλάντα τη μουσική της οποίας έχει γράψει ο Ισραηλινός Idan Raichel (που συνυπογράφει τα «Όνειρο», «Θα μετανιώσεις», «Κοντά σου», «Μην αργείς» και «Φοβάμαι για σένα».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.