Ο Πάνος Σουρούνης κερνάει μουσική για τα γενέθλιά του

Θα γιορτάσει τα 13 του ραδιοφωνικά χρόνια την Τετάρτη 31 Μαΐου στον «Σταυρό» με πολλούς guests.

Ο Πάνος Σουρούνης κερνάει μουσική για τα γενέθλιά του

«Αφού πέρασε και η χρονιά της γρουσουζιάς τότε δεν θα γλιτώσουμε εύκολα» μας προειδοποιεί ο Πάνος Σουρούνης του Μέντα 88 και του Pepper 96.6, ο οποίος γιορτάζει τα 13 ραδιοφωνικά του χρόνια την Τετάρτη 31 Μαΐου στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου». Καλεσμένοι του για να μας διασκεδάσουν σ' αυτήν τη γενέθλια συγκέντρωση οι μπάντες Dreamy Whispers, Μπάντα Αγοριών και Orchestra Laou Laou, ενώ από τη σκηνή θα περάσουν για τις ευχές και τραγούδια οι Πάνος Μουζουράκης, Μαρίζα Ρίζου, Δήμος Αναστασιάδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Μαρία Παπαγεωργίου, Στάθης Δράκος, Νίκος Ζαδές, Βίκυ Καραντζόγλου, Δημήτρης Σαμόλης – σίγουρα θα εμφανιστούν τελευταία στιγμή και κάποιοι άλλοι. Η μουσική βραδιά θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ... και το εννοούν, προσφέροντας κέρασμα στην πόρτα σε όσους φτάσουν νωρίς!

Σημειώστε επίσης πως μία μέρα νωρίτερα, την Τρίτη 30 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι, στην εκπομπή του Πάνου στον Μέντα 88 θα δώσει την πρώτη της ραδιοφωνική συνέντευξη για το viral hit «Μάντισσα» η Μαρίνα Σάττι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.