Νέα από μουσικές σκηνές και πίστες

Ποιοι καλλιτέχνες ξεκινούν και ποιοι ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους, αλλά και ποιοι παίρνουν παράταση.

Νέα από μουσικές σκηνές και πίστες

Ποιοι καλλιτέχνες ξεκινούν και ποιοι ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους, ποιοι ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη και άλλα νέα από τη νυχτερινή Αθήνα.

Νέα από μουσικές σκηνές και πίστες - εικόνα 1

Τι καλύτερο για το κλείσιμο της Αποκριάς από τους Χειμερινούς Κολυμβητές, οι οποίοι επιστρέφουν στο «ΙΛΙΟΝ Plus» για δύο εμφανίσεις, την Παρασκευή 24/2 και το Σάββατο 25/2. Ετοιμαστείτε για βουτιές, όχι στην ψύχρα του χειμώνα αλλά στην οικεία και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί η μπάντα του Αργύρη Μπακιρτζή, που θα μας επισκεφτεί σε πλήρη σύνθεση και έχοντας ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις.

Νέα από μουσικές σκηνές και πίστες - εικόνα 2

Πανηγυρικό φινάλε σε μια μουσική παράσταση που εμπνέεται από τα πανηγύρια! «Ο διπλοπαντρεμένος» του Φοίβου Δεληβοριά και των Γιαν Βαν ολοκληρώνεται την Κυριακή 26/2 στο «Hotel Ερμού» με ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι, στο οποίο θα συμμετέχουν ο Σπύρος Σιώλος (σε δημοτικά χωρίς λογοκρισία) και ο Δημήτρης Μυστακίδης.

Νέα από μουσικές σκηνές και πίστες - εικόνα 3

Από τα πιο πετυχημένα και χορταστικά μουσικά προγράμματα της σεζόν, το «Εδώ στο Νότο» στην «Ακτή Πειραιώς» παίρνει μία ακόμη παράταση και θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο μέχρι και τις 18/3. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, με την εκρηκτική Idra Kayne, μία πολυμελή ορχήστρα άριστων μουσικών και σκηνοθέτη τον Νίκο Σούλη, καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα του νεότερου τραγουδιού που δεν θα κούραζε ακόμη κι αν κρατούσε άλλο τόσο!

Νέα από μουσικές σκηνές και πίστες - εικόνα 4

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δοκίμασε κάτι εντελώς διαφορετικό αυτήν τη σεζόν, σε ένα ριζικά ανακαινισμένο και συντονισμένο με το concept του μουσικού προγράμματος μαγαζί. Στο «Σημείο G», με συνεργούς τον DJ Chris Child, τη σκηνοθέτιδα Έφη Γούση και δεκάδες performers, εικονοποίησε τα λαϊκά, κατά βάση, τραγούδια του με weird εικόνες και ξεκίνησε μια χρήσιμη συζήτηση για το πώς μπορεί να παρουσιάζεται ένα ρεπερτόριο όπως το δικό του. Αυτή η τολμηρή πρόταση κλείνει τον κύκλο της το Σάββατο 25/2.

Νέα από μουσικές σκηνές και πίστες - εικόνα 5

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει/και τίποτα δεν είναι όπως παλιά/μένει όμως ακόμα ένα πείσμα/που δεν είναι συνήθεια μοναχά»... Με αυτόν το στίχο από το «Γέλα πουλί μου» να υπογραμμίζει τη μουσική θέση τους, Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Καζούλης και Κίτρινα Ποδήλατα ανακοινώνουν τις εμφανίσεις τους στο Upstairs του «PassPort Κεραμεικός». Από την Παρασκευή 17/3 (και στη συνέχεια στις 24/3, 31/3 και 7/4) «ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν».

Νέα από μουσικές σκηνές και πίστες - εικόνα 6

«Είστε έτοιμοι να το ξαναζήσετε;» αναρωτιούνται οι άνθρωποι του «Club 22», όπου έπειτα από ένα σύντομο διάλειμμα επιστρέφουν ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης (η φωτογραφία από το making of της νέας αφίσας τους). Αν θυμηθούμε τα λουλούδια που έπεφταν στα πόδια των δύο διασκεδαστών, μάλλον πολλοί είναι όσοι θέλουν να το ξαναζήσουν. (από την Πέμπτη 23/2 και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.