Και ο Mπάμπης Στόκας κάνει check-in στο «Hotel Ερμού»

Θα βρίσκεται εκεί για τέσερις εμφανίσεις από την Πέμπτη 23/2 μαζί με την Angelika Dusk και τη Μικαέλα Δαρμάνη.

Και ο Mπάμπης Στόκας κάνει check-in στο «Hotel Ερμού»

Θα δείτε τον Μπάμπη Στόκα... διπλό στο «Hotel Ερμού» από την Πέμπτη 23/2. Στις τέσσερις εμφανίσεις του στο live stage που φιλοξενεί την Άννα Βίσση και από φέτος ανοίγεται σε διαφορετικά είδη, θα δείχνει το rock πρόσωπό του στο πρώτο μέρος ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του από τη σόλο καριέρα του και τους Πυξ Λαξ, ενώ στο δεύτερο θα το γυρνάει στο λαϊκό, παλιό και σύγχρονο. Εκλεκτοί οι μουσικοί του – ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα, ο Ντίνος Χατζηιορδάνου στο ακορντεόν, ο Μανώλης Πάππος στο μπουζούκι, ο Δημήτρης Μποσινάκος στα τύμπανα, ο Κώστας Πατσιώτης στο μπάσο και ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες.

Στο support η Angelika Dusk και τη Μικαέλα Δαρμάνη. Την πρώτη τη γνωρίζουμε καλά μέσα από τα σταθερά βήματά της στην πιο άγρια, όπως της αρέσει να τη χαρακτηρίζει η ίδια, pop – μετά το άλμπουμ «Marionette», η τραγουδοποιός ετοιμάζει το δεύτερο με πρώτα δείγματα τα singles «Scream» και «Drown out the light». Τη Μικαέλα Δαρμάνη την έχουμε ακούσει σε διασκευές ρετρό τραγουδιών στο δίσκο «Αγαπώ να θυμάμαι», όπου έδωσε ελπιδοφόρο ερμηνευτικό στίγμα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.