Πετώντας ψηλά με τον Ηλία Βρεττό

Κλαμπίστικο σκηνικό, εντυπωσιακό light show και καταιγιστικοί ρυθμοί στο live clubbing πρόγραμμα που παρουσιάζει στο «Vertu» ο Ηλίας Βρεττός με τους REC και τον DJ Νίκο Μάρκογλου.

Πετώντας ψηλά με τον Ηλία Βρεττό

Η φωτεινή, μοντέρνα είσοδος του «Vertu» σού ανοίγει τη διάθεση και σε προετοιμάζει για την ατμόσφαιρα του χώρου. Ακριβώς πάνω από το «Posidonio» έχει δημιουργηθεί ένας χώρος άνετος και χαρούμενος (πολύ άσπρο, πολύ ροζ, αλλά και φλοράλ και ριγέ σχέδια στα υφάσματα των καναπέδων). Μέσα στο χειμώνα, το «Vertu» θυμίζει καλοκαίρι (αυτή την ευχάριστη αύρα ενισχύει το τεράστιο παράθυρο που βλέπει παραλιακή), ένα posh club στο Ντουμπάι, στο Μαϊάμι ή στο Μόντε Κάρλο, αλλά κι ένα new retro σκηνικό, με ασύμμετρα σχέδια στους τοίχους και ντισκομπάλες που αλλάζουν χρώμα, βγαλμένο από το σύμπαν των Daft Punk.

Όσοι προτιμούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης επιλέγουν τους καναπέδες γύρω από τη σκηνή, για λίγη απομόνωση και γενική επίβλεψη των δρώμενων προτείνεται η σειρά με τις λόζες κατά μήκος του τοίχου απέναντι από τη σκηνή, ενώ σε σωστό σημείο, προς την πλευρά του παραθύρου, βρίσκεται το μπαρ – παντού θα εξυπηρετηθείς από το νεαρής ηλικίας, γρήγορο προσωπικό που διαθέτει επαγγελματισμό και προλαβαίνει τις επιθυμίες σου.

Με λίγα λόγια, το σκηνικό είναι ό,τι πρέπει για το κλαμπίστικου ύφους πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Ηλίας Βρεττός με τη συνδρομή του DJ Νίκου Μάρκογλου, ο οποίος γίνεται ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των live μερών επιλέγοντας ξένο EDM, pop ελληνικά και ηλεκτρονικοποιημένες εκδοχές λαϊκών τραγουδιών, καθώς και των REC.

Η urban μπάντα των Άρη Λουμάκη, Xenia Evven και Mike Vasiliadis επιλέγει το μαύρο χρώμα για τις εμφανίσεις της και ανακατεύει σε ένα ξέφρενο medley τις επιτυχίες των εκατομμυρίων views «Σώσε με» και «Chocolat (Το χρώμα)», το «Παιδί γενναίο» του Αργυρού σε dubstep εκδοχή, «How deep is your love», Νίνο και ΜΕΛΙSSES. Xenia και Mike διαθέτουν αξιοθαύμαστες φωνές και θα το διαπιστώσετε σε πολλά σύντομα soli τους ανάμεσα στα βροντερά beats.

Με την είσοδο του Ηλία Βρεττού (θαυμάσια επιλογή το ασύμμετρο μαύρο σακάκι) ενεργοποιείται μια «φωτεινή βροχή», δηλαδή η φωτιστική εγκατάσταση στην οροφή που δίνει τη δυνατότητα για εντυπωσιακούς 3D σχηματισμούς. Ο Βρεττός βρίσκεται στο στοιχείο του μέσα στο live clubbing concept, αφού διοχετεύει τη δεδομένη ενεργητικότητά του σε εναλλαγές ανάμεσα σε επιτυχίες του από την εποχή που τραγουδούσε σε πίστες, τα καινούργια του τραγούδια με τα ατακαριστά ρεφρέν («Και πετάω ψηλά»), διασκευές όπως το «Μόνο εξ επαφής» με εισαγωγή το «Gangsta's paradise», και λαϊκά – ο άπαυστος ρυθμός και η ποικιλία κάνουν το νεαρόκοσμο να χορεύει και να βρίσκεται σε εμφανώς καλή διάθεση.

Δείτε φωτογραφίες από το «Vertu» (©Δημήτρης Τσίτσος):

Πετώντας ψηλά με τον Ηλία Βρεττό - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.