Ξανανοίγει ο «Ρυθμός»

Η μουσική σκηνή στην Ηλιούπολη θα λειτουργήσει τελικά και φέτος παρόλο που είχε ανακοινωθεί ότι θα έκλεινε οριστικά.

Ξανανοίγει ο «Ρυθμός»

Στα τέλη Μαΐου οι άνθρωποι του «Ρυθμού» ανακοίνωναν το οριστικό κλείσιμο της μουσικής σκηνής, που είχε επιχειρήσει μια αποκέντρωση στα μουσικά δρώμενα της πόλης – και τα είχε καταφέρει κάνοντας μια ενδιαφέρουσα πρόταση τόσο για όσους δεν ήθελαν να απομακρυνθούν από την περιοχή αλλά και γενικότερα για το κοινό των μουσικών σκηνών. Οι ίδιοι άνθρωποι συνεχίζουν τελικά για έβδομη χρονιά το εγχείρημα, ανακοινώνοντας κάποια από τα ονόματα που θα φιλοξενήσουν (Μελίνα Κανά, Μπάμπης Τσέρτος), αλλά και τη λειτουργία του μαγαζιού τα μεσημέρια της Κυριακής.

Ο «Ρυθμός» έχει μπει ήδη σε χειμωνιάτικους ρυθμούς κι έτσι την Παρασκευή 30/9, «Και στα δικά μας...» εύχονται οι Ασπασία Στρατηγού, Βασίλης Προδρόμου, Κωνσταντίνος Πλούσιος, Διονύσης Θεοδώσης, Μιχάλης Μπακάλης, Νίκος Σαμαράς και Δημήτρης Σίντος, με ένα πρόγραμμα όπου η μεγάλη αυτή παρέα μοιράζεται τη δουλειά και τις επιρροές της.

Από την Παρασκευή 7/11 στήνεται πανηγύρι: ο Δημήτρης Υφαντής, ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Hartura Band ανακαλύπτουν «κατά τύχη το δρόμο για τη σωτηρία και την επιστροφή των πολιτιστικών και πνευματικών αξιών της ανθρωπότητας» στην «ιερή, πρωτόγονη και βαθιά σημασία του πανηγυριού». Α, το δελτίο Τύπου μιλάει και για μια «ομάδα εξωγήινων από κοντινό ηλιακό σύστημα που πλησιάζει τη Γη για να βοηθήσει», αλλά μάλλον έχουμε ελάχιστες πιθανότητες να τους δούμε τις Παρασκευές 7, 14, 21, 28/10 και 4/11.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.