Ανακοίνωση για τα προβλήματα εξυπηρέτησης στο «PassPort Κεραμεικός»

Αποδίδονται σε «έκτακτα γεγονότα που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία του χώρου, σε συνδυασμό με τη μαζική προσέλευση κόσμου».

Ανακοίνωση για τα προβλήματα εξυπηρέτησης στο «PassPort Κεραμεικός»

Με εκτενή ανακοίνωση η διεύθυνση του «PassPort Κεραμεικός» εξηγεί τους λόγους ταλαιπωρίας μέρους του κοινού κατά την είσοδο στο χώρο και των προβλημάτων στο σέρβις στις δύο σκηνές το περασμένο σαββατοκύριακο. Ελπίζουμε να διορθωθούν άμεσα, καθώς η μουσική σκηνή που μετακόμισε φέτος από τον Πειραιά στο κέντρο της Αθήνας, κάνει μια φιλόδοξη προσπάθεια, έχοντας φιλοξενήσει μια αρμονική συνεργασία του Γιώργου Νταλάρα με τον Μίλτο Πασχαλίδη, παρουσιάζοντας τη «ζεστή» μουσική παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά κάθε Σάββατο και υποδεχόμενη τη Δήμητρα Γαλάνη, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Γιώτα Νέγκα από το Σάββατο 20/2.

Η ανακοίνωση του «PassPort Κεραμεικός»:

Αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες του «PassPort Κεραμεικός»,
Με αφορμή τις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο μας το προηγούμενο σαββατοκύριακο και την ταλαιπωρία που υπέστη μέρος του κοινού, νιώθουμε την ανάγκη να προβούμε σε κάποιες εξηγήσεις.
Λόγω έκτακτων γεγονότων που αφορούν στην εσωτερική λειτουργία του χώρου μας, σε συνδυασμό με τη μαζική προσέλευση κόσμου για τις παραστάσεις τόσο των Γιώργου Νταλάρα & Μίλτου Πασχαλίδη στην Κεντρική μας Σκηνή όσο και του Φοίβου Δεληβοριά στη μικρή σκηνή («Upstairs»), προκλήθηκαν τις συγκεκριμένες 2 μέρες προβλήματα που δεν μας επέτρεψαν να εξυπηρετήσουμε τους φίλους που μας τίμησαν, με το συνήθη επαγγελματισμό και συνέπεια που έχουμε επιδείξει τα 6, πλέον, χρόνια λειτουργίας του «PassPort», αρχικά στον Πειραιά και τώρα πια στο κέντρο της Αθήνας. Παρά τις προσπάθειες όλου του προσωπικού να αντεπεξέλθει σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες, αρκετοί ήταν εκείνοι που κάθισαν στις θέσεις τους με καθυστέρηση, ενώ προβλήματα παρατηρήθηκαν και στο σέρβις τους, ιδίως την 1η ώρα του προγράμματος.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο η διαρκής επιθυμία μας να εξυπηρετούμε όσους επιλέγουν τη μουσική σκηνή του «PassPort», με σεβασμό, ταχύτητα και ευθύνη στην ιδιαιτερότητα του ρόλου του «οικοδεσπότη». Πέραν της όποιας οικονομικής συναλλαγής που εμπεριέχει αυτός ο ρόλος, η διάθεσή μας, ήταν και θα είναι πάντα και πρωτίστως, η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας, ώστε επισκέπτες και καλλιτέχνες να απολαμβάνουν τις παραστάσεις μας και να φεύγουν πάντα με τις καλύτερες των εντυπώσεων, όπως άλλωστε πετύχαμε να συμβαίνει όλα τα προηγούμενα 5 χρόνια της πορείας μας στην πρώτη μας «στάση», στον Πειραιά.
Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εκείνους που άθελά μας ταλαιπωρήθηκαν. Η ομάδα του «PassPort» έχει ήδη καταβάλει όλες τις δυνατές προσπάθειες ώστε αυτές οι έκτακτες συνθήκες να μην επαναληφθούν. Ζητάμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.
Η Διεύθυνση του «PassPort Κεραμεικός»

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.