Στη «Βαβέλ» της Νατάσσας Μποφίλιου

Η νέα μουσική παράσταση της Μποφίλιου, του Καραμουρατίδη και του Ευαγγελάτου στον «Βοτανικό» πιάνει το σφυγμό του ήχου τους και της Αθήνας του 2016.  

Στη «Βαβέλ» της Νατάσσας Μποφίλιου

Από το Σάββατο 5/3 στον «Βοτανικό Live Stage», η αχώριστη καλλιτεχνική τριάδα της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Βαβέλ». Βασίζεται στον ομότιτλο δίσκο που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τις εμφανίσεις από τη Feelgood Records και, όπως καταλαβαίνουμε από το σημείωμα που τη συνοδεύει, αντανακλά την καλλιτεχνική και προσωπική εξέλιξη της τριάδας σε συνάρτηση με τις αλλαγές στο πρόσωπο της πόλης. Μια μουσική παράσταση και ένας δίσκος που περιμένουμε με ανυπομονησία από μία ερμηνεύτρια και μια ομάδα που βρίσκεται στο τιμόνι της νέας γενιάς.

Η «Βαβέλ» είναι η Αθήνα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις «Ημέρες του φωτός». Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα. Είναι η ωριμότητά μας και η εξέλιξη της σχέσης μας με το τραγούδι ως φόρμα, μορφή έκφρασης και μέσο ψυχαγωγίας. Είναι ο τρόπος που ξαναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον κι ανανεώσαμε τους όρκους αιώνιας πίστης. Όλα αυτά θέλουμε να παρουσιάσουμε στη σκηνή του «Βοτανικού», την οποία διαμορφώσαμε ειδικά για να φιλοξενήσει το αλλόκοτο καινούργιο σύμπαν μας. Είναι μια παράσταση στημένη ακριβώς όπως φανταστήκαμε ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε τα νέα τραγούδια μας στους φίλους μας. Σ’ αυτό μας το εγχείρημα καλωσορίζουμε τον Άγγελο Τριανταφύλλου (σ.σ. ο σκηνοθέτης της παράστασης), που μας άκουσε με υπομονή και ανέλαβε να δώσει στο όραμα μας την ατμόσφαιρα και τις εικόνες που ζητούσε για να αποκτήσει σώμα, αλλά και μια νέα ομάδα μουσικών που πλάι στους σταθερούς μας συνεργάτες θα ανανεώσει τον ήχο αυτής της παράξενης καινούργιας πολιτείας. Στη δική μας «Βαβέλ» εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά. Ανυπομονούμε να σας ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο. Νατάσσα Μποφίλιου – Θέμης Καραμουρατίδης – Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€. Online κρατήσεις μπορείτε να κάνετε εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.