Στο δωμάτιο του The Boy

Ο Αλέξανδρος είναι ο επόμενος οικοδεσπότης του project Acoustic Room στο «Bios.Tesla».

Στο δωμάτιο του The Boy

Επειδή δεν θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε καλύτερα από τον ίδιο τον Αλέξανδρο Βούλγαρη τις εμφανίσεις του στο «Bios.Tesla» από την Τετάρτη 10/2 (στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο), μεταφέρουμε αυτούσιο το δελτίο Τύπου:

Ο The Boy για 4 Τετάρτες στο «Bios.Tesla» θα σας δείξει τι συμβαίνει στην ψυχούλα του και μετά το τέλος της συναυλίας θα σας βάλει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Σε αυτές τις ακουστικές εμφανίσεις θα κάνει στάσεις σε όλες τις εποχές της ζωής του και θα αναρωτηθεί γιατί ένιωθε πάντα την ανάγκη να μεταφράζει την καθημερινότητα του σε μουσική. Θα θέλει να τραγουδήσει για την αγάπη, που αρέσει και στα κορίτσια, άλλα από μέσα του θα αγχώνεται για το αν φαίνεται γελοίος στα μάτια των αγοριών, οπότε από άμυνα θα γίνεται τρομακτικός και θα γρυλίζει σαν άρρωστο σκυλάκι δεμένο σε εγκαταλελειμμένο αυθαίρετο στο Λουτράκι. Κάποτε λέγανε ότι η φωνή του The Boy είναι η «μηχανή που ξανακάνει τις γυναίκες παρθένες». Στα γέρικα 35 του πια, ο ίδιος επιμένει ότι είναι το πιο σταθερό νυστέρι στη νυχτερινή πιάτσα χειρουργών της μεταποκαλυπτικής Ομόνοιας. Μέσα στο 2016 θα κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ (Έτοιμοι 1 και Έτοιμοι 2) από την Inner Ear Records. Οι φίλοι του λένε ότι αυτό είναι το πιο «ώριμο» υλικό του. Αυτός στεναχωριέται γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πια αγόρι. Στις 10 Φεβρουαρίου θα τον συνοδέψει και η παρέα του Κτίρια τη Νύχτα.

Το Acoustic Room είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες συναυλιακές συνθήκες στην πόλη, με τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται εκεί κάθε Τετάρτη να παρουσιάζουν το μουσικό τους σύμπαν σε ένα κοινό που τους παρακολουθεί από απόσταση αναπνοής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.