6 λόγοι για να πας στο «Acro»

Να γιατί δεν πρέπει να χάσεις το εκρηκτικό live party του Γιώργου Σαμπάνη, της Ευρυδίκης και της Τάμτας.

6 λόγοι για να πας στο «Acro»

Το εκρηκτικό live party του Γιώργου Σαμπάνη, της Ευρυδίκης και της Τάμτας (με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη να παίζει στο διάλειμμά τους τα hits της εποχής) ξεκινάει την Παρασκευή 23/10 και αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να το χάσεις.

6 λόγοι για να πας στο «Acro» - εικόνα 1

1. Γιατί είναι ένα party με τα όλα του: Το «Acro» είναι στημένο όπως πρέπει ώστε να κάθεσαι άνετα (μεταξύ μας, δεν θα μείνεις καθιστός για πολύ), το light show και ο ήχος είναι ιδανικά και ο Γιώργος Σαμπάνης νιώθει το μαγαζί σαν «σπίτι» του (τρίτη χρονιά βρίσκεται εδώ), οπότε είναι ένας άψογος οικοδεσπότης. Αυτό σημαίνει ότι σκανάρει κάθε βράδι τους θαμώνες και ακολουθεί τη διάθεσή τους διαλέγοντας τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας. Το απενοχοποιημένο mix & match ήταν πολύ βασικός λόγος επιτυχίας τα περασμένα δύο χρόνια. Σε ένα party θέλεις, ανάλογα με την ώρα, να ακούσεις και το «Μη μιλάς» και το «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» και το «Εγώ δεν είμαι ποιητής» και το «Say something». Κι ο Σαμπάνης κινείται χωρίς κολλήματα μεταξύ του προσωπικού του στιλ, του λαϊκού ή του rock, έχοντας στο μυαλό του πώς να σε κάνει να περάσεις καλά.

2. Για την Ευρυδίκη και την Τάμτα: Οι δύο κυρίες του φετινού σχήματος κουμπώνουν στο concept του προγράμματος. Η Ευρυδίκη βάζει δύναμη και συναίσθημα στην ερμηνεία της κι η παρουσία της έχει ένα rock στοιχείο που ταιριάζει με την πολυσυλλεκτική ροή του προγράμματος. Όσο για την Τάμτα, για δεύτερη χρονιά δίπλα στον Σαμπάνη, μας έκανε πέρυσι πολύ καλή εντύπωση στο αγγλόφωνο ρεπερτόριο που ερμήνευσε.

3. Γιατί στην αφίσα το όνομά τους προηγείται του ονόματος του Σαμπάνη: Ξέρετε πολλούς, δηλαδή, που θα παραχωρούσαν από ευγένεια την πρώτη θέση στη μαρκίζα;

4. Γιατί ο Σαμπάνης γράφει εθιστικά τραγούδια, για τον εαυτό του και άλλους τραγουδιστές – και θα τα ακούσεις εδώ: Οι pop/rock συνθέσεις του, που έχουν εξασφαλισμένη θέση στα charts, είναι φτιαγμένες απ’ αυτά τα συστατικά που τις κάνει να κολλάνε με την πρώτη στο κεφάλι σου και να σε ξεσηκώνουν όταν τις ακούς σε μεγάλο χώρο και δυνατό ήχο. Φέτος περιμένουμε να ακούσουμε το «Μόνο εξ επαφής» (δείτε παρακάτω το sci-fi video clip του), το «Πώς θα τη βγάλω» του Κιάμου και το «Ασ’ τα όλα κι έλα» της Θεοδωρίδου.



5. Γιατί στο «Acro» θα τους δεις όλους: Ο κόσμος είναι όμορφος και κεφάτος, ενώ η παρέλαση των celebrities θα σου δώσει τροφή για να λες στους φίλους σου την επόμενη μέρα με ποιον χόρευες δίπλα-δίπλα.

6 λόγοι για να πας στο «Acro» - εικόνα 2

6. Γιατί ο Σαμπάνης είναι σινεφίλ (κι όχι μόνο): Δεν συμβαίνει συχνά να μιλάς με έναν mainstream τραγουδιστή για ταινίες και βιβλία, αλλά ο Σαμπάνης έχει σοβαρή άποψη γι’ αυτά. Το αποδεικνύει κι η φετινή αφίσα, που θυμίζει εκείνες ταινιών θρίλερ και τρόμου, όπως το «Σε Ακολουθεί» και ο «Νυχτερινός Ανταποκριτής».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.