3 live που αξίζει να παρακολουθήσεις

Λαϊκά με τη Λένα Αλκαίου, jazz από το Yiorgos Fakanas Group και παραδοσιακή μουσική από την παρέα του Haig Yazdjian είναι οι live προτάσεις της εβδομάδας.

3 live που αξίζει να παρακολουθήσεις

Η Λένα Αλκαίου με το δισκογραφικό comeback της, το Yiorgos Fakanas Group με υλικό τις ορχηστρικές δουλειές του ιδρυτή του και μια συνάντηση του Haig Yazdjian με «συγγενείς» μουσικούς είναι οι live προτάσεις της εβδομάδας.

3 live που αξίζει να παρακολουθήσεις - εικόνα 1

Ξεκινώντας από το φρέσκο τραγούδι «Στην καρδιά μου σε χρωστάω» (σε μουσική Γιάννη Σπανού και στίχους Τασούλας Θωμαΐδου), η Λένα Αλκαίου παρουσιάζει την Πέμπτη 16/7 στον κήπο του «Χυτηρίου» ένα πρόγραμμα με υλικό τον καινούργιο δίσκο της «Γυαλιά κομμάτια μου» και όλες τις επιτυχίες της. (στις 21:30 με εισιτήριο 10€ με κρασί ή μπίρα)

Η εικοσάχρονη μπάντα του Γιώργου Φακανά, που περιλαμβάνει καλούς αυτοσχεδιαστές της jazz (στην τωρινή φάση της αποτελείται από τους Τάκη Πατερέλη, Αντώνη Ανδρέου, Μάρκο Χαϊδεμένο και Μένιο Πασιαλή), παρουσιάζει την Πέμπτη 16/7 στο Café του Νομισματικού Μουσείου συνθέσεις από τις ορχηστρικές δισκογραφικές δουλειές του ιδρυτή της, τα «Echoes», «Domino», «Interspirit», «Maestro» και «Acrobat». (στις 21:00)

Το Σάββατο 18 Ιουλίου στο «Άλικο», ο Haig Yazdjian προσκαλεί τους λαουτιέρηδες Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Δημήτρη Βαρελόπουλο, και τον Γιάννη Κιριμκιρίδη σε μια μουσική συνομιλία. Κατά τη διάρκειά της θα επανεκτελέσουν τις δικές τους δημιουργίες, θα τραγουδήσουν ελληνικά παραδοσιακά αλλά και θα ταξιδέψουν στη μουσική της ανατολικής Μεσογείου. (στις 22:30 με επιβάρυνση στην κατανάλωση 3€ κατ’ άτομο)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.