«Ακρωτήρι The Real Live Clubbing»

Ο λαϊκός τραγουδιστής δίνει νέο νόημα στο one-man-show με μια υπερπαραγωγή που δανείζεται στοιχεία από διαφορετικά μουσικά θεάματα, για να ξαναπακετάρει την εμπειρία της διασκέδασης σε πίστα.

«Ακρωτήρι The Real Live Clubbing»

Ο λαϊκός τραγουδιστής δίνει νέο νόημα στο one-man-show με μια υπερπαραγωγή που δανείζεται στοιχεία από διαφορετικά μουσικά θεάματα, για να ξαναπακετάρει την εμπειρία της διασκέδασης σε πίστα.

«Ακρωτήρι The Real Live Clubbing» - εικόνα 1

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν τραβήχτηκε το τεράστιο τούλι-οθόνη­ προβολής και ξεκίνησε το light show που «γέμιζε» την επιβλητική σκηνή. Μας πήρε για την ακρίβεια πέντε τραγούδια για να επανέλθει το σαγόνι στη θέση του, μέχρι δηλαδή να ακούσουμε τα βιολιά στο «Δεν μ’ αγαπάς», τα οποία μας έμπασαν στη ροή του προγράμματος. Σε αυτήν την καλοκαιρινή σειρά εμφανίσεων στο μεταμορφωμένο «Ακρωτήρι The Real Live Clubbing» ο Νίκος Βέρτης ξαναπακετάρει το κουρασμένο format των μπουζουκιών­ χρησιμοποιώντας στοιχεία από μεγάλα σόου του Λας Βέγκας, big room clubs και συναυλίες σε στάδια, με την έτσι κι αλλιώς προνομιακή θέση του χώρου πάνω από τη θάλασσα και την υπεράνετη­ δια­ρρύθμισή του σε πολλά επίπεδα να ολοκληρώνει την εμπειρία.

Η βραδιά ξεκινάει με τέσσερις νέους τραγουδιστές (μεταξύ τους η επαρκέστατη Κατερίνα Λιόλιου) να ερμηνεύουν unplugged ένα pop-rock ποτ πουρί. η ιδανική συνοδεία για το φαγητό μας στο απομονωμένο από την κοσμοσυρροή εστιατόριο, που κάνει και αυτό τη διαφορά με δύο μενού του executive chef Χάρη Νικολούζου.

Η είσοδος του Βέρτη ξεκινά με μια προβολή, από την οποία περνούν προσόψεις κτιρίων σε ολλανδικές πόλεις (αναφορά στη χώρα όπου μεγάλωσε), λουλούδια και close ups προσώπων, ενώ ακούγονται τσιτάτα σε πολλές γλώσσες. Εκείνος βγαίνει από την κορυφή της πολυεπίπεδης λευκής κατασκευής, κατηφορίζει­ στη ράμπα και ξεκινάει μία ώρα με δικές του επιτυχίες, με την πολυμελή ορχήστρα-«φιλαρμονική» του σε πλήρη ανάπτυξη. Στη συνέχεια, από δύο υπερυψωμένα μπαλκόνια, ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ράνια Κωστάκη δίνουν το κλαμπίστικο στίγμα, κάνοντας το κατά βάση νεανικό, καλοβαλμένο κοινό –που ξεχειλίζει μέσα κι έξω Κυριακή βράδυ– να χορεύει.

Πάνω στο «Dirty Diana» του Michael Jackson ο Βέρτης επιστρέφει με την κιθάρα του και το «Θέλω να με νιώσεις», ενώ από πίσω του η Αναστασία κάνει ριψοκίνδυνα ακροβατικά κρεμασμένη σε ένα σκοινί-κούνια. Μετά το ραπάρισμα του Βουρλιώτη πάνω στο «Αδια­φορείς» ο Βέρτης αρχίζει να «υποδέχεται» στο πρόγραμμα και τον Σφακιανάκη, τον Μητροπάνο, τον Πουλόπουλο κ.ά. Φεύγοντας, συζητάμε ξανά για τα φώτα­ κι έπειτα για την ανθεκτική δυναμική του τραγουδιστή. Ο Βέρτης βρίσκεται στην πλεονεκτική θέση –κι έχει τις ιδέες– ώστε να γράφει νέους κανόνες στην πίστα, τους οποίους ο ίδιος θα ανατρέψει με το επόμενο σόου του.

Βασ. Γεωργίου Β΄ 5, παραλία Αγίου Κοσμά, 2109859147

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.