Κλείσιμο σεζόν στον «Σταυρό του Νότου»

Αυτά είναι τα live του επόμενου weekend που θα μας οδηγήσουν στο καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο party με τη House Band.

Κλείσιμο σεζόν στον «Σταυρό του Νότου»

Γύρω στα 400 live είναι ο απολογισμός άλλης μιας επιτυχημένης σεζόν στον «Σταυρό του Νότου». Όσοι περάσαμε τα βράδια των χειμωνιάτικων weekends περιφερόμενοι από τη μία σκηνή στην άλλη ή βρεθήκαμε εκεί μια καθημερινή για να ανακαλύψουμε ονόματα που δεν γνωρίζαμε, θα δώσουμε σίγουρα το παρών στο κλείσιμο της σεζόν στο τέλος αυτής της εβδομάδας. Την Πέμπτη 21/5, η Cryssanthemis θα παρουσιάσει στην Κεντρική Σκηνή την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Diary of dreams, τραγούδια από μιούζικαλ, επιλογές από το ρεπερτόριο της jazz, της pop μπαλάντας, του συμφωνικού rock και των μεγαλύτερων ερμηνευτριών, ενώ η βραδιά θα περιλαμβάνει ένα χορταστικό lineup με τους Newmark, τους Vice Versa και τους Ssparky – The Dancin’ Monkey. Την Παρασκευή 22/5 θα βρίσκεται στο Club η αγαπημένη Μαρία Παπαγεωργίου, δυναμική όσο και συγκινητική σε ένα live που θα σας πείσει ότι είναι μια από τις πιο αξιόλογες περιπτώσεις στη νέα σκηνή του εντέχνου, ενώ στο Plus ο Χάρης Μακρής θα μας οδηγήσει από την ιστορία στο παρόν του λαϊκού τραγουδιού με μια ακμαία φωνή που αξίζει να την εκμεταλλευτούν οι συνθέτες. Τελευταία μέρα το Σάββατο 23/5, o Δήμος Αναστασιάδης και το ευχάριστης ποικιλίας πρόγραμμά του στο Plus είναι το ιδανικό ζέσταμα για το καθιερωμένο αποχαιρετιστήριο party με τη House Band στο Club.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.