Βίσση και Ασλανίδου στη Γαρμπή

Άννα Βίσση και Μελίνα Ασλανίδου διασκέδασαν την Πρωτομαγιά στην Καίτη Γαρμπή στο «Central» και, φυσικά, ανέβηκαν στην πίστα για να πουν δυο τραγούδια και να κάνουν τα φλας να αστράψουν. 

Βίσση και Ασλανίδου στη Γαρμπή

Αυτό το κάτι που θέλουν οι θαμώνες στα νυχτερινά μαγαζιά είναι η έκπληξη, αυτή που θα τους κάνει να αρπάξουν το κινητό για να τραβήξουν βίντεο και να λένε την επόμενη μέρα ότι βρέθηκαν κι εκείνοι εκεί. Η εκτός προγράμματος guest εμφάνιση της Άννας Βίσση και της Μελίνας Ασλανίδου, που διασκέδαζαν στο ίδιο τραπέζι την Πρωτομαγιά στο «Central», ήταν μια από αυτές τις πολυφωτογραφημένες και πολυ-αναπαραγόμενες εκπλήξεις. Ενώ η Καίτη Γαρμπή μας θύμιζε στο πρώτο της πρόγραμμα τα ’90s, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της από εκείνη την εποχή (διασκεδαστικό ενσταντανέ η «συνομιλία» της στο «Κάτι» με τη βιντεο-οθόνη όπου προβάλλονταν φωτογραφίες μοντέλων, ηθοποιών και του... Ομπάμα), κάποια στιγμή ξεκίνησε να λέει το «Αγάπη υπερβολική». Το σταμάτησε όμως για να το πει κάποια καλύτερα, όπως ανέφερε ανεβάζοντας την Άννα Βίσση στη σκηνή – άλλο ένα ταξίδι στο χρόνο, στις αρχές του 2000, όταν οι δύο τραγουδίστριες εμφανίζονταν μαζί στο «Fever» και περνούσαν καλύτερα οι δυο τους. Η εδώ και δύο χρόνια εκτός πίστας Βίσση είχε τα κέφια της, είπε το «Αγάπη υπερβολική» και –μετά την ψηφοφορία δια βοής του κοινού– το «Τρένο» καθισμένη στα γόνατα της Γαρμπή. Στη συνέχεια, ανέβηκε η Μελίνα Ασλανίδου, της οποίας ο συνεργάτης στο «The Voice» Γιώργος Παπαδόπουλος εμφανίζεται κι αυτός στο «Central», για να πει το «Λάθος», δίνοντας πάσα στη Γαρμπή για το δικό της «Το λάθος μου».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.