Ένας πρίγκηπας στην Ιερά Οδό

Ο γιος του Τέως Βασιλιά Κωσταντίνου, Νικόλαος Γλύξμπουργκ, αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Δήμητρα Παπαδοπούλου απόλαυσαν το πρόγραμμα των Νταλάρα, Βιτάλη και Γλυκερίας που συνεχίζεται ως τις 28/3. 

Ένας πρίγκηπας στην Ιερά Οδό

Η μουσική παράσταση του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας στην σκηνή της Ιεράς Οδού συνεχίζεται για 3 ακόμα Σάββατα, 14, 21 και 28 Μαρτίου.

Ένας πρίγκηπας στην Ιερά Οδό - εικόνα 1
Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ στην Ιερά Οδό.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των παραστάσεων ο γιος του Τέως Βασιλιά Κωσταντίνου, Νικόλαος Γλύξμπουργκ, θέλησε να απολαύσει το πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας στην Ιερά Οδό το βράδυ του Σαββάτου. Την ίδια μέρα, την Ιερά Οδό επισκέφτηκε ο ηθοποιός Όθωνας Μεταξάς, ο Βαγγέλης Περρής με την παρέα του αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την ηθοποιό Δήμητρα Παπαδοπούλου όπου επισκέφτηκαν στα καμαρίνια τους τρεις καλλιτέχνες για να τους συγχαρούν.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα. Δείτε το ρεπορτάζ μας για το πρόγραμμα από τον Νίκο Βουλαλά εδώ .

Τελευταίες Παραστάσεις: Σάββατο 14, 21 και 28 Μαρτίου

Ένας πρίγκηπας στην Ιερά Οδό - εικόνα 2
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Νταλάρα.

Ένας πρίγκηπας στην Ιερά Οδό - εικόνα 3
Η Ελένη Βιτάλη, ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία στη σκηνή της Ιεράς Οδού.

Ένας πρίγκηπας στην Ιερά Οδό - εικόνα 4
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με τη Γλυκερία

Ένας πρίγκηπας στην Ιερά Οδό - εικόνα 5
Ο Βαγγέλης Περρής με την Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.