Γιορτές στο «Cabaret»

Με Μέλισσες, Έλλη Κοκκίνου σταθερά τις Πέμπτες και επιστροφή του Νίνο για την υποδοχή του καινούργιου χρόνου, το κολωνακιώτικο live club είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για εορταστικό νυχτερινό fun.

Γιορτές στο «Cabaret»

Με μια Πέμπτη που συγκεντρώνει τους νοσταλγούς του παλιού, καλού Κολωνακίου (κι από πολιτικούς μέχρι επιχειρηματίες, φάτσες των media και ηθοποιούς), και με τις Μέλισσες να αντικαθιστούν κάθε Παρασκευή και Σάββατο τον Νίνο (ο οποίος ωστόσο θα επιστρέψει για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και την πρώτη νύχτα του 2015), το «Cabaret» είναι και φέτος απαραίτητη στάση για όσους θέλουν το clubbing τους… live. Στη μικροσκοπική σκηνή του, μ’ αυτήν τη «στέγη» που φωτίζεται ευρηματικά, κάθε Πέμπτη ανεβαίνει η Έλλη Κοκκίνου για να τραγουδήσει για τη δική της «Κοσμοθεωρία» και γιατί αισθάνεται «Torn» (για τις γιορτές πρόσθετες εμφανίσεις την Τετάρτη 24/12 και τις Κυριακές 21/12, 28/12 και 4/1), ενώ από την Παρασκευή 19/12 θα εμφανίζονται οι Μέλισσες, η νεανική μπάντα με την pop/rock αισιοδοξία που ακούγεται πολύ αυτό τον καιρό χάρη στο τραγούδι «Οι συμμαθητές» από την ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1. Ο Νίνο, αφού ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του, θα υποδεχτεί και πάλι ως Elvis impersonator τον καινούργιο χρόνο στις 31/12 και 1/1 – μαύρα γυαλιά και πυροτεχνήματα-πυρσός θα σας προσφέρει το προσωπικό του μαγαζιού για να κάνετε κι εσείς τη φασαρία σας στη θεαματική εισαγωγή με το «Θεός».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.