Πρόσκληση-εμπειρία από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου

Ο τραγουδοποιός που ασκεί τεράστια επίδραση στον μουσικό του χώρο, κάνει δύο από τις περιορισμένες χειμερινές εμφανίσεις του στο «PassPort» την Παρασκευή 21 & 28/11.

Πρόσκληση-εμπειρία από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου

Φειδωλός σε εμφανίσεις ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, αλλά όταν φτάσει η ώρα τους ξέρεις ότι θα είναι γενναιόδωρος και θα σε παρασύρει σαν να παρακολουθείς μια ιεροτελεστία. Ο συναρπαστικός τραγουδοποιός, για χάρη του οποίου γέμισαν ευλαβικούς ακροατές μέχρι και τα πεζοδρόμια γύρω από την Τεχνόπολη στην καλοκαιρινή του συναυλία, πραγματοποιεί δύο από τις περιορισμένες χειμερινές του εμφανίσεις στο «PassPort» την Παρασκευή 21 και 28/11. Με νέο δίσκο ποικίλων διαστάσεων («Πρόσκληση σε δείπνο κυανίου»), που στοχεύει «να κλονίσει, να ξαφνιάσει και να παρηγορήσει», καθώς και με καλεσμένους συνοδοιπόρους του των τελευταίων χρόνων (Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Σωτήρης Ντούβας, Κώστας Παντέλης, Κωστής Χριστοδούλου, Αντώνης Μαράτος), αυτά τα δύο live θα είναι από τα πιο περιζήτητα της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.