Ένα απολαυστικό one-man show από τον Νίκο Βέρτη

Ο τραγουδιστής που αναδεικνύει την πιο κομψή και συναισθηματική πλευρά του λαϊκού τραγουδιού επιστρέφει στο «Κέντρο Αθηνών».

Ένα απολαυστικό one-man show από τον Νίκο Βέρτη

Το φροντισμένο καλλιτεχνικά πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Νίκος Βέρτης είναι ένα από τα πιο απολαυστικά λαϊκά one-man show που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη νυχτερινή Αθήνα. Έχοντας σφραγίσει τα δέκα χρόνια του στη δισκογραφία με την κυκλοφορία της πολυτελούς κασετίνας «Νίκος Βέρτης Live Tour: 10 χρόνια» όπου έχει συγκεντρώσει οπτικοακουστικό υλικό από την περσινή επετειακή περιοδεία-υπερπαραγωγή σε όλη την Ελλάδα, ο τραγουδιστής που δίνει μία κομψή και γοητευτική διάσταση στο λαϊκό τραγούδι επιστρέφει στο «Κέντρο Αθηνών» – εκεί, με ένα υπερθέαμα αισθητικής Cirque du Soleil, είχε πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων διάρκειας ενός χρόνου από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2010. Ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια που έχουν κατοχυρωθεί και στο ρεπερτόριο κάθε συναδέλφου του καθώς και το ακυκλοφόρητο «Δεν πάει να λέει», ενώ μια pop πινελιά θα βάλει η Ελένη Φουρέιρα. Το πρόγραμμα θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή – το έχουμε πει πολλές φορές ότι αν δεν έχετε να ξυπνήσετε νωρίς τη Δευτέρα, τα κυριακάτικα βράδια με τον Βέρτη έχουν ξεχωριστά χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα.

Ακούστε το ακυκλοφόρητο «Δεν πάει να λέει»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.