Είμαστε καλεσμένοι στο party του Γιώργου Σαμπάνη

Ο Γιώργος Σαμπάνης μας προσκαλεί ξανά στο πιο μεγάλο και μουσικά απενοχοποιημένο party της πόλης στο «Acro». Συν-οικοδεσπότες η Τάμτα, η Κατερίνα Λιόλιου και ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Είμαστε καλεσμένοι στο party του Γιώργου Σαμπάνη

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδοποιού. Από τη μία γράφει εθιστικά pop τραγούδια, όπως το «Ποιον αγαπάς» που ακούγαμε όλο το καλοκαίρι, τα οποία γίνονται instant hits είτε τα ερμηνεύει ο ίδιος είτε τα δίνει σε συναδέλφους του. Κι από την άλλη διαβάζει Τόμας Μαν και σου προτείνει το «Γονίδιο της αμφιβολίας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου αν ψάχνεις κάτι να διαβάσεις αυτό τον καιρό. Αλλά όπως μου είχε πει πέρυσι στη συνέντευξή μας (έχοντας προηγουμένως εκφράσει το θαυμασμό του για τον Κουροσάβα και τον Ταρκόφσκι, τον Καμί και τον Καβάφη): «Υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν πολύ κι άλλοι που δεν ψάχνονται καθόλου. Αλλά επειδή η δουλειά μας είναι να διασκεδάζουμε τον κόσμο, δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος ότι διαβάζω Τόμας Μαν. Δεν αλλάζει κάτι.» Πέρα, λοιπόν, από τους σκηνοθέτες, τους ποιητές και τους συγγραφείς που κρατούν τον Σαμπάνη απασχολημένο τον ελεύθερό του χρόνο, αυτό που χρειάζεται να ξέρουμε είναι ότι ξέρει πώς να διασκεδάζει τον κόσμο. Το απέδειξε πέρυσι στο «Acro», ένα χώρο που μου τον είχε χαρακτηρίσει «στέκι» και «σπίτι» του. Εκεί ανακάτευε το «Μυστήριο τρένο» με τη «Ρόζα» και το «You can leave your hat on» με τους Aerosmith. «Λέω... ό,τι είμαι» μου είχε εξηγήσει για τις επιλογές των τραγουδιών. «Αν ένα τραγούδι μου αρέσει, το λέω. Ας το έχει πει οποιοσδήποτε.» Γι’ αυτό όλοι θεωρούσαν απαραίτητο να περάσουν από το «Acro», γι’ αυτό το μαγαζί παρουσίαζε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κοσμικών προσώπων από οπουδήποτε αλλού. Το ίδιο αναμένουμε ότι θα συμβεί και φέτος: ο Σαμπάνης έχει προσθέσει στο οπλοστάσιό του έναν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα (από αυτόν έχουμε ακούσει το «Κανείς δεν ξέρει»), το πρόγραμμα θα ανοίγει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης τονίζοντας την κλαμπίστικη διάσταση του προγράμματος, ενώ η Τάμτα και η Κατερίνα Λιόλιου (από το «The Voice», με φρέσκο single το «Ήταν λίγο») θα συμπληρώνουν το πιο κεφάτο και μουσικά απενοχοποιημένο μεγάλο party της πόλης.

Ακούστε το καινούργιο single του Γιώργου Σαμπάνη «Κανείς δεν ξέρει» και την καλοκαιρινή επιτυχία «Ποιον αγαπάς»:



Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.