Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10

Ολόφρεσκα ονόματα της ελληνικής σκηνής αλλά και νοσταλγικά party συνθέτουν τον ήχο του επόμενου τετραημέρου σε μουσικές σκηνές και live bars.

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10

Ολόφρεσκα ονόματα της ελληνικής σκηνής αλλά και νοσταλγικά party συνθέτουν τον ήχο του επόμενου τετραημέρου σε μουσικές σκηνές και live bars.

Angelika Dusk

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 1

Με το πρώτο της EP να κυκλοφορεί ήδη και ένα δίσκο να ακολουθεί την επόμενη χρονιά, η τραγουδίστρια και συνθέτρια μπήκε δυναμικά στα πράγματα. Εδώ θα ακούσουμε δείγματα από την ευπρόσωπη pop δουλειά της και διασκευές από τη διεθνή pop σκηνή. («Café του Νομισματικού Μουσείου», την Πέμπτη 9/10 στις 21:00, με υποχρεωτική κατανάλωση ενός ποτού για την παρακολούθηση του live)

Theodore

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 2

Ελεγειακές μελωδίες και στίχοι με βάθος από έναν νεότατο τραγουδοποιό – μόλις 22 ετών! Αν ακούσετε το live του από τον κήπο του Μεγάρου που έχει ανέβει στο YouTube είναι σίγουρο ότι θα σπεύσετε να παρακολουθήσετε αυτό το ακουστικό live. («El Convento Del Arte», την Παρασκευή 10/10 στις 22:00, με είσοδο 5€)

Happy Dog Project

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 3

Αν θέλετε να ανακαλύψετε πώς συνδυάζονται το funk και το hip hop με τους jazz αυτοσχεδιασμούς, το dub και την ελληνική παράδοση, τότε δεν έχετε παρά να ακούσετε αυτή την εξαμελή μπάντα που χάρη στο μουσικό της χαρμάνι έχει κερδίσει μια θέση σε ξένα φεστιβάλ. («Floral», την Παρασκευή 10/10 στις 22:00, με είσοδο 3€)

Γιάννης Κασέτας

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 4

Στο νέο του project με τίτλο «Classics Mutated», ο σαξοφωνίστας πειράζει κλασικά jazz κομμάτια όπως το «Tequila» ή το «Summertime» με τη συμμετοχή καλών μουσικών της ελληνικής σκηνής – μυστικό παραμένει το όνομα του special guest της αποψινής βραδιάς. («Jazz Point», το Σάββατο 11/10 στις 22:30, με είσοδο 5€)

Χριστίνα Γκόλια

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 5

Μεγάλες Ελληνίδες και ξένες ερμηνεύτριες επικαλείται στο πρόγραμμά της η Χριστίνα Γκόλια, όπως η Nancy Sinatra, η Σοφία Βέμπο, η Τάνια Τσανακλίδου και η Amy Winehouse, ενώ οι διασκευές που παρουσιάζει προέρχονται από το blues, jazz και rock ρεπερτόριο. («Χυτήριο», την Κυριακή 12/10 στις 21:30, με είσοδο 5€)

Fingersnap

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 6

Funk και soul από μία εξαμελή μπάντα για ένα ρυθμικό σαββατόβραδο. («Floral», το Σάββατο 11/10 στις 22:00, με είσοδο 3€)

Δημήτρης Μπάκουλης, Κωνσταντίνος Γερμανός

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 7

Τώρα που η εποχή ζητάει νέα ονόματα ώστε να ενισχυθεί το «έντεχνο» ρεύμα, αυτό το μουσικό πρόγραμμα σε κείμενα και σκηνοθεσία Στέλιου Κάτσαρη, με τίτλο «Συναισθήματα», δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε δύο νεαρούς τραγουδοποιούς. («HolyWood Stage», την Κυριακή 12/10 στις 21:30, με είσοδο 8€ και προπώληση από το www.viva.gr στα 6€)

Κώστας Μπίγαλης

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 8

«Αυτό το Σάββατο η “Μελισσούλα” πάει Λαγονήσι», γράφει η ανάρτηση στο Facebook, κι αυτό είναι το σύνθημα για ένα κεφάτο ’90s party. («Friends», το Σάββατο 11/10 στις 22:30, με είσοδο 10€)

Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 9

Παραφράζοντας τον τίτλο της ’80s σειράς κωμωδιών, ο τραγουδοποιός παρουσιάζει στο πρόγραμμα «Νότα, τσάντα και κοπάνα» τραγούδια που επιτρέπουν τη φυγή μέσα από τη διασκέδαση. («Νηπιαγωγείο», την Παρασκευή 10/10 στις 22:30, με είσοδο 5€)

Βασίλης Σταυρακάκης

Δέκα live για το τετραήμερο 9-12/10 - εικόνα 10

Ο «ερμηνευτής που χτίζει με τη φωνή του κρητικά κομψοτεχνήματα» κατεβαίνει για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Πειραιά πλαισιωμένος από τους Ζαχαρία Σπυριδάκη, Γιώργο Μανολάκη και Γιάννη Παπατζανή. («PassPort», την Παρασκευή 10/10 στις 21:30 με είσοδο 12€ στο bar και 20€ σε τραπέζι)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.