Μπαίνοντας σε ρυθμούς… «Ρυθμού»

Η σεζόν στη μουσική σκηνή της Ηλιούπολης ξεκινά με τον Χάρη Μακρή σε μια ανθολογία κλασικών ερωτικών τραγουδιών, και την επανάληψη ενός ποιητικού ταξιδιού.

Μπαίνοντας σε ρυθμούς… «Ρυθμού»

Ποια λαϊκά τραγούδια έχουν σημαδέψει τις δικές σας σχέσεις; Ε, λοιπόν, σίγουρα κάποια απ’ αυτά θα τα ακούσετε στο άνοιγμα της σεζόν της μουσικής σκηνής της Ηλιούπολης. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Δημήτρης Βραχνός κάνει τον απολογισμό μιας (ερωτικής) σχέσης μέσα από πασίγνωστα λαϊκά – οι «Ψίθυροι καρδιάς» δίνουν στο πρόγραμμα τον τίτλο «Τι πρέπει... Τι δεν πρέπει». Βασικός ερμηνευτής ο Χάρης Μακρής, που αν δεν τον είχατε ακούσει στο περσινό επιτυχημένο πρόγραμμα «Σε βλέπω στο ποτήρι μου» στον ίδιο χώρο, αξίζει να τον ανακαλύψετε φέτος καθώς διαθέτει όχι μόνο την κατάλληλη φωνή αλλά και αγάπη για το λαϊκό ρεπερτόριο. Μαζί του θα τραγουδήσουν η Άσπα Θεοφίλου («Γλυκιά εκδίκηση» το νέο της τραγούδι) και η Κατερίνα Ντίνου («Σε λίγο ξημερώνει» η πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά). (από την Παρασκευή 19/9 για τέσσερις Παρασκευές)

Την επόμενη μέρα επαναλαμβάνεται το ταξίδι «Προς την επόμενη θάλασσα», δηλαδή το μουσικό πρόγραμμα που βασίζεται στο υλικό της πειραματικής μουσικής ταινίας «Το τελευταίο πέρασμα». Ο Νίκος Καλλίνης (Εκείνος κι Εκείνος), ο Πέτρος Συνοδινός και η Σαββέρια Μαργιολά ερμηνεύουν το sountrack της ταινίας και προχωρούν σε τραγούδια της δισκογραφίας τους και διασκευές. (Σάββατο 20 & 27/9)

Ακούστε τα τραγούδια από την ταινία «Το τελευταίο πέρασμα»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.