Τα summer dance anthems του 2014

Μπορεί φέτος να μην έχουμε «Get Lucky», ωστόσο οι πιο επιφανείς και δραστήριοι DJs της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης έχουν τα δικά τους κρυφά όπλα για το φετινό καλοκαίρι. Αυτά είναι τα τραγούδια που δεν θα αφήσουν έξω από κανένα καλοκαιρινό set.

Τα summer dance anthems του 2014

Μπορεί φέτος να μην έχουμε «Get Lucky», ωστόσο οι πιο επιφανείς και δραστήριοι DJs της αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης έχουν τα δικά τους κρυφά όπλα για το φετινό καλοκαίρι. Αυτά είναι τα τραγούδια που δεν θα αφήσουν έξω από κανένα καλοκαιρινό set.

Clubkid

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 1

«Live At Palladium», Phil Weeks «Αγαπημένο track, βασισμένο στο επίσης αγαπημένο classic του Moodymann “Shades of Jae”. Παίζεται άνετα σε κάθε DJ set». Ο Clubkid εμφανίζεται στη Μύκονο (13 και 15/8), στον Πλαταμώνα (22/8), στο «Mosaiko» της Γλυφάδας (28/8) και στο Future Beats Festival στο «Secreto Tower» του Γκαζιού (30/8).

Amateurboyz

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 2
© Πηνελόπη Γερασίμου

«Juno Jam», Genius of Time «Ένα spiritual voodoo house κομμάτι, το οποίο τα tropical synths που το περιβάλλουν το κάνουν το απόλυτο καλοκαιρινό hit, ενώ η κακόφωνη πολυφωνία του σίγουρα δεν θα σε αφήσει να σταθείς !» Οι Amateurboyz με τον Leon Segka θα μοιραστούν στις 13/9 τα decks του club «Maze».

Leon Segka

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 3
© George Xiros

«Wildlife Genesis», Xosar «Από τις Αμερικανίδες παραγωγούς που θαυμάζω... Το συγκεκριμένο τραγούδι με τον ιδιαίτερο ήχο, σκοτεινό και κοσμικό, μεταφέρει την έξαψη των ’90s στο σήμερα». Ο Leon Segka θα μοιραστεί με τους Amateurboyz στις 13/9 τα decks του club «Maze», ενώ στις 20/9 θα παίξει μουσική μαζί με τον Kasseta Records στο αίθριο του «Some Bizzare».

Viton

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 4

«Earth», Sabb «Το κομμάτι αποτελεί ύμνο του καλοκαιριού για το “Terraza” και απόλυτο peak time track των sets μου. Τα vocals είναι από προσευχή/ψαλμό του Δαβίδ στα γαλλικά». Ένα διαμάντι της Νoir Μusic από τον ανερχόμενο Sabb, ο οποίος περιλαμβάνεται στους καλεσμένους του Future Beats Festival (28-30/8, στο «Secreto Tower» του Γκαζιού).

Agent Greg

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 5

«Burduga», Issy «Eίμαι λάτρης της tribal house, το “Burduga” όμως συνδυάζει κι ελάχιστα progressive στοιχεία με αρμονία! Είναι το αγαπημένο μου για φέτος το καλοκαίρι, διότι οπουδήποτε κι αν το έχω παίξει, από μικρά clubs μέχρι μεγάλα φεστιβάλ, ο κόσμος χορεύει και ξεδίνει με πολλή ενέργεια».

Tolis Q

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 6

«Making Beats», Mr. KS «Είναι το opening track για τα sets μου τους τελευταίους μήνες. Πέραν του φοβερού του groove, αν προσέξεις τους στίχους του, θα ακούσεις έναν τύπο να σε καλωσορίζει στο σόου του και να δηλώνει ότι του αρέσει να φτιά­χνει beats! Sounds like me…» Ο Tolis Q περιοδεύει σε Πάργα (10/8), Κατερίνη (16/8), Κέρκυρα (19/8) και Χαλκίδα (31/8)

Άννα Μαρία Χαροκόπου

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 7

«Subliminal», Stickman Gil «Το ανακάλυψα ένα βράδυ που άκουγα promo. Δεν με εξιτάριζε κάτι και σχολίασα στην παρέα μου πόσο καιρό είχα να ακούσω κάτι δια­φορετικό. Και ξαφνικά πετάχτηκα και άρχισα να χορεύω! Όλα κι όλα τρία στοιχεία του με συνεπήραν: driving bassline, απόλυτα αδειάσματα και σοβαρό groove. Δεν έχει λείψει από κανένα set μου».

Postriper

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 8

«Mosh Pit», Flosstradamus «Ποτέ δεν θα βαρεθώ αυτό το κομμάτι των Flosstradamus. Είναι γεμάτο ενέργεια και όσο κι αν παλιώσει, θα έχει δικαιωματικά μια θέση στα sets μου». Ο Postriper ανοίγει την εμφάνιση του Skrillex στο «Cavo Paradiso» της Μυκόνου και ακολουθούν parties σε Πάρο (14/8) και Ίο (20/8). Το επόμενο All Together Now Neon party είναι στις 6/9 στο «Gagarin 205».

Dino MFU

Τα summer dance anthems του 2014 - εικόνα 9

«My Love», Route 94 feat. Jess Glynne «Είναι ένα φοβερό remix με τέλειο drum programming και φοβερά κρουστά. Το break έχει κάτι το μαγικό, που μου δίνει το start του party και πάντα πιάνω τον κόσμο!» Το αυγουστιάτικο πρόγραμμα του Dino περιλαμβάνει εμφανίσεις σε Μύκονο, Χαλκιδική, Άνδρο, Λευκάδα, Ερμιόνη, Μεσολόγγι, Αρτέμιδα κ.α.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.