Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ

Είσ.: € 125-57. Προπ.: www.more.com

Διεύθυνση:

Tηλ:

Συναυλίες

AthensRocks 2024 - Lenny Kravitz

  • Rock-pop-folk

Ο πολύπλευρος τραγουδιστής, κιθαρίστας, fashion icon, ηθοποιός, παραγωγός, συνθέτης και ακτιβιστής επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 16 χρόνια στην Ελλάδα, με αφορμή τον νέο του δίσκο "Blue Electric Light". Με σχεδόν σαράντα χρόνια εμπειρίας, ο αειθαλής Kravitz συνεχίζει πάντα πιστός στο πνεύμα του rock ‘n roll, της soul αλλά και της funk να ροκάρει με το πάθος ενός ανερχόμενου ονειροπόλου.

02/08 Παρ. 4 μ.μ.

Ejekt 2024 - Korn

  • Metal

Οι πρωτεργάτες του nu metal, το βραβευμένο με Grammy συγκρότημα που πριν από τριάντα χρόνια άλλαξε για πάντα την πορεία του σκληρού ήχου, συστήνοντάς τον στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση («South Park», «The Simpsons» κ.λπ.), το σινεμά («End of Days», «The Crow», «Lara Croft» κ.ά.) και το mainstream κοινό γενικότερα θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ejekt Festival. Μαζί τους το alt metal group των Spiritbox. H μουσική των Korn, αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ κουλτούρας, άνοιξε το δρόμο για πολλά μεταγενέστερα γκρουπ, όπως οι Limp Bizkit, οι Slipknot και οι Sepultura, μεταξύ άλλων.

22/07 Δευτ. 4.30 μ.μ.

Ejekt 2024 - Korn

  • Φεστιβάλ

Tο βραβευμένο με Grammy συγκρότημα, που πριν από τριάντα χρόνια άλλαξε για πάντα την πορεία του σκληρού ήχου κάνοντάς τον αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ κουλτούρας, θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της πρώτης ημέρας του Ejekt. Μαζί τους οι Spiritbox, Loathe και Planet of Zeus. Με το ομώνυμο ντεμπούτο τους του 1994, οι Korn κυριολεκτικά ανανέωσαν τη metal μουσική, φέρνοντας κάτι πραγματικά καινούργιο που μιλούσε στη νέα γενιά κοινού και δημιούργησε ένα τετάστιο ρεύμα που επέτρεψε στον σκληρό ήχο να βρεθεί στις κορυφές των charts. Με ύμνους όπως τα “Blind”, “Freak On A Leash”, “A.D.I.D.A.S.”, “Coming Undone”, “Falling Away From Me”, “Got The Life”, “Here To Stay”, “Get Up”. “Word Up” και πολλά άλλα τραγούδια τους, οι Korn σάρωσαν τα πάντα και άνοιξαν το δρόμο για συγκροτήματα όπως τους Limp Bizkit, Slipknot. Machine Head, Sepultura.

22/07 Δευτ. 5 μ.μ.

Ejekt 2024 - Måneskin

  • Φεστιβάλ

Μεγάλο ενθουσιασμό προκάλεσε η ανακοίνωση της μπάντας που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό της Eurovision ως ανανεωτές της ιταλικής ροκ σκηνής. Το line-up συμπληρώνουν οι Palaye Royale και η Alice Merton. Οι Palaye Royale είναι ένα από τα πιο καυτά νέα rock συγκροτήματα, με εκατοντάδες εκατομμύρια streams και έξοχη φήμη για τα απίστευτης ενέργειας live τους και την rock-star περσόνα του Remington Leith που θυμίζουν τις χρυσές εποχές της κιθαριστικής μουσικής των προηγούμενων δεκαετιών. H Alice Merton έκανε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ντεμπούτα των τελευταίων ετών με το mega hit “No Roots”. Το τραγούδι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το ελληνικό ραδιόφωνο, την έφερε στο τοπ10 αρκετών ευρωπαϊκών χωρών και έγινε πολυπλατινένιο.

23/07 Τρ. 4.30 μ.μ.

Ejekt 2024 - Bring Me the Horizon

  • Φεστιβάλ

Η αυλαία του φεστιβάλ θα πέσει με τους metalcore τιτάνες που αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του ελληνικού κοινού. Θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Neck Deep, Bury Tomorrow και SiXforNinE. Η τρομερή παρέα του Oli Sykes έχει διαγράψει μια μετεωρική πορεία προς την κορυφή: τα τραγούδια τους συγκεντρώνουν δισεκατομμύρια streams στις διάφορες πλατφόρμες και δίσκοι τους έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι σε Αγγλία και ΗΠΑ. Οι περιοδείες τους ξεπουλάνε αρένες σε όλο τον πλανήτη και το όνομα τους φιγουράρει ως headliner στα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Έχουν κερδίσει 7 βραβεία Kerrang, ενώ έχουν 2 υποψηφιότητες για βραβεία Grammy, 5 για NME Awards και πολλές ακόμα.

24/07 Τετ. 5 μ.μ.