Κηποθέατρο Παπάγου

Είσ.: € 15. Προπ.: www.more.com

Συναυλίες

Πέννυ Μπαλτατζή - Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

  • Ελληνική

«… να ονειρευόμαστε» λένε με το νέο τους τραγούδι που δίνει την αφορμή για μια κοινή καλοκαιρινή εμφάνιση. Από το μιούζικαλ, στην όπερα, από τις διαχρονικές επιτυχίες του Γ. Μουζάκη, στις αλησμόνητες ερμηνείες της Τζένης Βάνου & του Γιώργου Βογιατζή, από παγκόσμιες επιτυχίες μέχρι τις προσωπικές τους δημιουργίες. Κόσμοι αντίθετοι, ενώνονται με κοινή αισθητική και δημιουργούν στον ακροατή μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις & συναίσθημα.

16/07 Τρ. 9 μ.μ.

Πυξ Λαξ

  • Ελληνική

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ μάς θυμίζουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και μας ταξιδεύουν σε γνώριμα μονοπάτια. Οι αιώνιοι αγαπημένοι του μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: συναυλίες. Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ξεσηκωτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει, που δεν είναι εφήμερο. Οι στίχοι και οι μουσικές τους έχουν μελωδικότητα αλλά και οικουμενικότητα και μας δονούν εσωτερικά, νέους και μεγαλύτερους.

24/07 Τετ. 9 μ.μ.

Αλέκα Κανελλίδου

  • Ελληνική

Με τα τραγούδια της πλούσιας διαδρομής της, τη βαθιά αισθαντική φωνή και το τζαζ ηχόχρωμά της, έρχεται για να μας ταξιδέψει σε μια μαγική βραδιά γεμάτη ερωτικά τραγούδια. Στη μακρά της διαδρομή συνεργάστηκε με τους πλέον σημαντικούς δημιουργούς της γενιάς της, αλλά και νεότερους συνθέτες και στιχουργούς (Βαγγέλης Παπαθανασίου, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μάριος Τόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κ.α.). Στις εμφανίσεις της αλλά και στη δισκογραφία υπήρχαν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πάντα ένας φόρος τιμής στο ελαφρό τραγούδι της δεκαετίας του ’50, στους καταξιωμένους συνθέτες της εποχής, καθώς και η μεγάλη της αγάπη προς το διεθνές ρεπερτόριο της τζαζ κυρίως σκηνής, επιλέγοντας συνθέσεις των George Gershwin, Cole Porter και πολλών άλλων μύθων της μουσικής.

11/09 Τετ. 9 μ.μ.