An Club

Είσ.: € 22. Προπ.: www.more.com

Συναυλίες

Desert Monks

  • Rock-pop-folk

Το τέλος της δεύτερης ευρωπαϊκής τους περιοδείας φέρνει το γκρουπ πίσω στην πόλη για ένα indie rock show υψηλών προδιαγραφών. Οι Desert Monks σχηματίστηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 2015, σε μια προσπάθεια συνδυασμού μιας σειράς μουσικών και αισθητικών πτυχών κάτω από μια γνώριμη, αλλά συγχρόνως ξεχωριστή, χροιά. Η μουσική τους εστιάζει στο Alternative Rock και τα συγγενή genres, με τη διακριτική παρουσία στοιχείων που πηγάζουν από το ποικιλόμορφο καλλιτεχνικό και μουσικό υπόβαθρο του κάθε μέλους τους. Οι δημιουργίες τους βασίζονται στην έντονη παρουσία της παραμόρφωσης, τους ξεκάθαρους ρυθμούς, τις περιστασιακά ευγενικές και αντισυμβατικές αρμονίες, τα επαναλαμβανόμενα φορτισμένα μοτίβα και τα βαρύτερα ξεσπάσματα.

11/10 Παρ. 8.30 μ.μ.

Buy ticket from viva

Sonja

  • Metal

Δηλώνοντας πλήρη υποταγή στη θεά τους, το Heavy Metal, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, όπου την άνοιξη του 2023 είχαν πραγματοποιήσει την πρώτη τους, θριαμβευτική εμφάνιση στην Ελλάδα, ως headliners του Up the Hammers Warm-Up Show. Η ιδέα για τη δημιουργία ενός gothic rock/heavy metal συγκροτήματος με το όνομα Sonja, γεννήθηκε στο μυαλό της Melissa Moore το 2014, όταν ένιωσε να καταρρέει υπαρξιακά κατά τη διάρκεια μιας αγχωτικής πτήσης με την οποία επέστρεφε στο σπίτι της, από τη Μελβούρνη στη Φιλαδέλφεια. Μόλις προσγειώθηκε, τηλεφώνησε στον ντράμερ Grzesiek Czapla και αφού αργότερα προσκάλεσαν και τον μπασίστα Ben Brand, βυθίστηκαν σε μυστικές τοποθεσίες, όπου ο φόβος και ο πόνος μετατράπηκαν σε εμμονικό metal που ήταν γερά συνδεδεμένο με pop καταβολές. Τα χρόνια που ακολούθησαν, ήταν γεμάτα από άκρατη σεξουαλικότητα, μια αποκάλυψη φύλου, περιστασιακές συνευρέσεις, γενναιοδωρία, εχεμύθεια, κινδύνους, επιθυμίες, παράνοια, πάθος και ατελείωτο rock n’ roll. Το 2022, οι Sonja κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους “Loud Arriver” μέσω της Cruz Del Sur Music, σε μίξη του Arthur Rizk. Αιχμαλωτίζοντας το αληθινό πνεύμα του metal και του rock n’ roll με μια σκοτεινή και αισθησιακή προσέγγιση, και περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων το single “Nylon Nights”, το βίντεο του οποίου επιμελήθηκε ο δημοφιλής Zev Deans, το άλμπουμ έλαβε αποθεωτικές κριτικές, οδηγώντας το γκρουπ σε έναν αέναο κύκλο συναυλιών σε ΗΠΑ και Ευρώπη, με τους Sonja να ετοιμάζονται πλέον για τον διάδοχό του, όσο συνεχίζουν τις φεστιβαλικές εμφανίσεις και τις περιοδείες.

12/10 Σάβ. 9 μ.μ.

Absinthe Green

  • Metal

Επιστρέφουν με την υπόσχεση να μοιράσουν λίγη από τη μαγεία της χρυσής εποχής του hard rock και hair metal των 80s. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Blind Sun. Πνευματικό δημιούργημα της μουσικού, συνθέτη και παραγωγού Ειρήνης “Absinthe Green”, γνωστής στο ευρύ κοινό ως μπασίστας των Γερμανών Enemy of the Sun και των Ελλήνων dark metallers RandomWalk -μεταξύ άλλων- βρίσκονται προ των πυλών της κυκλοφορίας του επερχόμενου full album "Of Love and Pain", που αποτελεί ένα μείγμα των μουσικών επιρροών της Absinthe καθώς και προσωπικών της εμπειριών.

13/10 Κυρ. 7.15 μ.μ.

Buy ticket from viva

The Fuzztones

  • Rock-pop-folk

Ο Rudi Protrudi και η συμμορία του επανέρχονται με «βρόμικες» κιθάρες, ατόφιο garage, διασκευές-φετίχ και δικές τους συνθέσεις. Οι βασιλιάδες του Garage που απο την δεκαετία των 80's, επηρέασαν πλήθος κόσμου με τον ιδιαίτερο θορυβώδη ήχο τους και τη σκοτεινή τους εικόνα, έχουν δημιουργήσει ένα προσωπικό Garage-Psych Punk ήχο που τους καθιέρωσε απο το 1984 ως οι "The Guru of Garage Grunge". Κάνοντας περιοδεία εκτός ΗΠΑ από το 1985, έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 25 χώρες και έχουν ηχογραφησει 9 αλμπουμ και αρκετά σινγκλ και συλλογές.

16/10 Τετ. 8.30 μ.μ.