"Piece By Piece": Το soundtrack της lego αυτοβιοραφίας του Pharrell Williams είναι εδώ

Το soundtrack περιλαμβάνει πέντε ολοκαίνουρια τραγούδια από τον βραβευμένο με GRAMMY, υποψήφιο για Όσκαρ μουσικό και σκηνοθέτη.

Pharrell Williams © shutterstock.com

To πολυαναμενόμενο "Piece By Piece", το πλήρες soundtrack της ομότιτλης κινηματογραφικής ταινίας που αφηγείται την ιδιαίτερη βιογραφία του Pharrell Williams, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Το soundtrack περιλαμβάνει πέντε ολοκαίνουρια τραγούδια από τον βραβευμένο με GRAMMY, υποψήφιο για Όσκαρ μουσικό και σκηνοθέτη, φιλάνθρωπο και καλλιτεχνικό διευθυντή της ανδρικής σειράς του οίκου Louis Vuitton, Pharrell Williams, μεταξύ των οποίων και το ομότιτλο track "Piece By Piece" που είχε ήδη κυκλοφορήσει, γραμμένο από τον Pharrell Williams και σε ερμηνεία των Pharrell Williams και Princess Anne High School Fabulous Marching Cavaliers.


Τα τέσσερα επιπλέον singles περιλαμβάνουν τα hits "It's Happening", "VIRGINIA BOY (Remix) feat. Tyler, the Creator", , "L'EGO Odyssey" και  "For Real". Εκτός από τα πέντε νέα τραγούδια του Pharrell, το soundtrack περιλαμβάνει και 16 επιτυχίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και αντανακλούν την εμβληματική καριέρα του καλλιτέχνη, συμπεριλαμβανομένων των συνεργασιών του με τους Jay-Z, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Justin Timberlake, Gwen Stefani, μεταξύ άλλων πολλών.

Η βιογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων "Piece By Piece" της Focus Features αποτελεί μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία που καλεί το κοινό να ανακαλύψει τη ζωή του πολιτιστικού ινδάλματος, Pharrell Williams, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ, Morgan Neville. Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει, μέσα από το φακό των LEGO animation, και παρακολουθήστε την πορεία ενός από τα πιο καινοτόμα μυαλά της μουσικής βιομηχανίας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ακροάσεις για τις "Ανοιχτές Πλατφόρμες" του Μεγάρου

Ο θεσμός εστιάζει στις δημιουργικές αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στην τζαζ, την έθνικ, τη ροκ και την έντεχνη δυτική μουσική με διαφορετικά πολιτισμικά ιδιώματα.

17/10/2024

Γιάννης Βακαρέλης: "Θέλουμε το Μέγαρο Μουσικής να ενεργοποιήσει την αγάπη για την κλασική μουσική σε ένα νέο κοινό"

Ο πιανίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Γιάννης Βακαρέλης έχει ένα γνήσιο ενδιαφέρον για την καλλιτεχνική παιδεία, δίνει στις συνεργασίες ουσιαστική προοπτική και οραματίζεται ένα Μέγαρο ανοιχτό σε όλους. Αυτά είναι τα σχέδιά του για τη νέα καλλιτεχνική σεζόν.

Η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός βιβλίου για το "Eras Tour"

Ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή και το άλμπουμ της "The Anthology".

Η Victoria των Måneskin έρχεται για ένα διαφορετικό show στην Αθήνα

Καταλαμβάνει τα decks του "Arch Club" σε ένα techno event με την υπογραφή των HIDEOUT X VLCT.

Νεκρός βρέθηκε ο Liam Payne του συγκροτήματος One Direction

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον.

"Τα λαϊκά που αγάπησα" με την Ηρώ επανέρχονται στο Half Note

Η τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή του Jazz Club για να ερμηνεύσει διαλεγμένα λαϊκά με το δικό της μοναδικό ύφος.

Δωρεάν μουσικά βιωματικά σεμινάρια στο Αγγέλων Βήμα

Συνεχίζεται η παράδοση που η Υβόνη Σιέμου και το Αγγέλων Βήμα ξεκίνησαν από το 2021, με φετινό τίτλο "Δρόμοι Παραδοσιακοί".