"Τα λαϊκά που αγάπησα" με την Ηρώ επανέρχονται στο Half Note

Η τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή του Jazz Club για να ερμηνεύσει διαλεγμένα λαϊκά με το δικό της μοναδικό ύφος.

Ηρώ

 Η Ηρώ, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, επιστρέφει στη σκηνή του Half Note Jazz Club, για να ερμηνεύσει "Τα λαϊκά που αγάπησα – Μέρος 2ο" με το δικό της μοναδικό ύφος, το Σάββατο 26, την Κυριακή 27 & τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Έναρξη: Σάββατο: 22:30 – Κυριακή & Δευτέρα: 21:30.

"Μέσα στη θάλασσα των λαϊκών τραγουδιών κολύμπησα πέρυσι. Κι ήταν μια αναγνωριστική βουτιά σε ένα βυθό πλούσιο, όσο και τα λαϊκά μας βιώματα. Σε ένα βυθό φωτεινό από σπουδαία ποίηση, από "μεγάλα" τραγούδια. Αλλά και ένα βυθό σκοτεινό από εποχές παράξενες και πονετικές, αμφιλεγόμενες μα και πολλά υποσχόμενες. Ο έρωτας και η επανάσταση κατοικούν στο ίδιο σπίτι, την ίδια στιγμή μέσα από τα λαϊκά τραγούδια. Καθώς αγκαλιάσατε αυτό το εγχείρημα με αγνή, καθαρή αγάπη, θα το συνεχίσω, συνδέοντας την ιστορία αυτού του τόπου με τα τραγούδια του. Εκεί που ο ένας άνθρωπος συνδέεται με τον άλλον κι ας διαφέρουν δραματικά. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το προνόμιο της λαϊκής μας μουσικής."

Μουσικοί

Θανάσης Βασιλάς - Α’ μπουζούκι
Γιάννης Ματσούκας - Β’ μπουζούκι
Δημήτρης Τριανταφυλλίδης - Κιθάρα-φωνή
Θανάσης Κελεπούρης - Ακορντεόν
Χρήστος Κεχρής –Μπάσο

Σημαντικές πληροφορίες

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Προπώληση μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώ

  • Ελληνική

«Τα λαϊκά που αγάπησα»: Χωρίς παρωπίδες και αναστολές αγκαλιάζει το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις μορφές, ακριβώς όπως η ίδια ξέρει να «μεταφράζει» τη μουσική. Η Ηρώ κάνοντας για άλλη μια φορά την ανατροπή και την υπέρβαση, τραγουδάει με την αυθεντική της φωνή και το δικό της ύφος τα λαϊκά τραγούδια.

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Piece By Piece": Το soundtrack της lego αυτοβιοραφίας του Pharrell Williams είναι εδώ

Το soundtrack περιλαμβάνει πέντε ολοκαίνουρια τραγούδια από τον βραβευμένο με GRAMMY, υποψήφιο για Όσκαρ μουσικό και σκηνοθέτη.

17/10/2024

Νεκρός βρέθηκε ο Liam Payne του συγκροτήματος One Direction

Ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νάιαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον.

Δωρεάν μουσικά βιωματικά σεμινάρια στο Αγγέλων Βήμα

Συνεχίζεται η παράδοση που η Υβόνη Σιέμου και το Αγγέλων Βήμα ξεκίνησαν από το 2021, με φετινό τίτλο "Δρόμοι Παραδοσιακοί".

Οι θρυλικοί The Hooters για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μια ανεπανάληπτη συναυλία γιορτή για τα 45 χρόνια τους στην Τεχνόπολη Αθηνών.

52 χρόνια Eminem: Σαν σήμερα (17/10) γεννιέται ο κορυφαίος ράπερ

Με αφορμή τα γενέθλιά του, θυμόμαστε την πορεία του από τις δυσκολίες της παιδικής του ηλικίας στο Ντιτρόιτ μέχρι την ανάδειξή του σε παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, αλλά και έξι αγαπημένα κομμάτια.

"Λυρωδίες" στο Ολύμπια: Μια μουσική αναδρομή στην αρχαία Ελλάδα για γονείς και παιδιά

Το πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν την αρχαία ελληνική μουσική παράδοση μέσα από βιωματικές δράσεις, μαθήματα λύρας, αφηγήσεις αρχαιολογικών παραμυθιών και χορωδία.

5 αγαπημένα τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που γεννήθηκε σαν σήμερα (17/10)

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει γενέθλια και εμείς ακούμε ξανά πέντε επιτυχημένα κομμάτια της.