Δες δωρεάν τη μοναδική συναυλία The Cure για φέτος

Η μπάντα, που βρίσκεται μια ανάσα από το πολυαναμενόμενο δισκογραφικό comeback της, καλεί όλους τους φίλους της να παρακολουθήσουν μέσω live streaming τη συναυλία της στο Λονδίνο.

The Cure © shutterstock.com

Εν αναμονή της επικείμενης δισκογραφικής κυκλοφορίας τους με τίτλο "Songs of a Lost World" οι The Cure έχουν κυκλοφορήσει δύο singles. Ο ενθουσιασμός που έχουν σκορπίσει το "Alone" και το "A Fragile Thing" είναι τεράστιος, ειδικά αν συλλογιστεί κανείς ότι είναι τα μοναδικά νέα δείγματα δημιουργίας της μπάντας μετά από 16 όλοκληρα χρόνια.

Διαβάστε Επίσης

Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την πρώτη ημέρα του Νοέμβρη αλλά ως τότε οι Cure επιφύλασσαν άλλη μια ευχάριστη έκπληξη για το κοινό. Η μπάντα με ανάρτηση της μέσω social media ανακοίνωσε τη μοναδική συναυλία που θα δώσει για το 2024, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναμετάδοση από το Troxy του Λονδίνου θα ακολουθήσουν σύντομα.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Ceramic Dog του θρυλικού κιθαρίστα Marc Ribot στο "Gazarte"

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, "Connection", κυκλοφόρησε το 2023 και έχει κερδίσει τους κριτικούς για το τολμηρό του πνεύμα και την δεξιοτεχνική μουσική.

16/10/2024

Αφιέρωμα στον αρχιμουσικό Δημήτρη Χωραφά

Το Ολύμπια διοργανώνει, στο πλαίσιο της ενότητας "Πρόσωπα", ένα αφιέρωμα στη μνήμη του διακεκριμένου αρχιμουσικού, τιμώντας την ανεκτίμητη συμβολή του στην ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή.

Οι συναυλίες που ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα

Η ΚΟΑ υποδέχεται τη νέα σεζόν με καλεσμένη την Ελίζαμπετ Λεόνσκαγια, οι Godspeed You! Black Emperor επιστρέφουν για νέες pos-rock περιπέτειες, ο Black Coffee υπόσχεται ένα house υπερθέαμα και όσα ακόμα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων τις επόμενες μέρες.

Άνοιξε η προπώληση για τους Green Day στο Ejekt 2025

Το θρυλικό pop punk τρίο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

O Δώρος Δημοσθένους, η Λένα Κιτσοπούλου και τα "Τα Δικά Μας LikeA"

Για δύο εμφανίσεις στο Club του "Σταυρού του Νότου".

Τα St Paul's Sessions 7 κάνουν πρεμιέρα με τον Shabaka

Το πρώην μέλος των The Comet Is Coming και των The Sons Of Kemet έρχεται στο Ωδείο Αθηνών.

O Μιχάλης Καλκάνης παρουσιάζει το νέο του δίσκο στο Half Note

O χαρισματικός κοντραμπασίστας έρχεται με το σχήμα του Mihalis Kalkanis Group για να μας ξεναγήσει στον εύθραυστο αλλά και ταυτόχρονα δυνατό ηχόκοσμο του "Emotions".