Η Παιδική Χορωδία Mozart της Βιέννης έρχεται στο Ωδείο Αθηνών

Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία στην νέα ανακαινισμένη αίθουσα "Ιωάννης Δεσποτόπουλος".

Παιδική Χορωδία Μότσαρτ της Βιέννης

Τα μέλη της Παιδικής Χορωδίας Μότσαρτ της Βιέννης έρχονται για να μας χαρίσουν ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι στις 20, 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών,
στην νέα ανακαινισμένη αίθουσα "Ιωάννης Δεσποτόπουλος". Τριάντα χαρισματικά αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα γεμίσουν την αίθουσα με τις μελωδικές τους φωνές, ερμηνεύοντας παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο όπως: Άγια Νύχτα, Ω Έλατο ω έλατο, Τρίγωνα Κάλαντα, Άβε Μαρία, Ρούντολφ το Αρκουδάκι, Ο μικρός τυμπανιστής, Χιόνια στο Καμπαναριό αλλά και κλασικά μουσικά αριστουργήματα του Μότσαρτ.

Λίγα λόγια για την χορωδία

Η χορωδία, που ιδρύθηκε το 1956, είναι ένας καλλιτεχνικός θησαυρός που δίνει σε νεαρά ταλέντα τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις εξαιρετικές φωνητικές τους ικανότητες σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική και δημιουργικότητα. Αυτό που κάνει την Παιδική Χορωδία Μότσαρτ να ξεχωρίζει είναι ότι, παρά την υψηλή της απόδοση, τα παιδιά δεν απομακρύνονται από τις οικογένειές τους και συνεχίζουν τη φοίτησή τους στα σχολεία της επιλογής τους, διατηρώντας μια ισορροπημένη καθημερινότητα.

Από το 1994, την καλλιτεχνική καθοδήγηση της χορωδίας έχει αναλάβει ο φημισμένος Αυστριακός καθηγητής φωνητικής τέχνης, Πέτερ Λανγκ, ένας αληθινός μέντορας που καθοδηγεί τους νεαρούς καλλιτέχνες με αφοσίωση και φροντίδα, βοηθώντας τους να κατακτήσουν την τελειότητα στη φωνητική τέχνη.

Αυτή η συναυλία είναι μια μοναδική ευκαιρία να παραδοθείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, σε μια βραδιά που υπόσχεται να γεμίσει τις καρδιές μας με γιορτινή χαρά και μαγεία. Η συναυλία αυτή θα αποτελέσει ένα αξέχαστο γεγονός, με τις μελωδίες των παιδιών να μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γεμάτο ζεστασιά και ευαισθησία, ιδανικό για την εορταστική περίοδο. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Πότε κυκλοφορεί το soundtrack album του "Wicked"

Στο πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό μιούζικαλ πρωταγωνιστούν οι Ariana Grande και η Cynthia Erivo.

12/10/2024

"Ας ερχόσουν για λίγο": Ένα αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ στο Μέγαρο

Τραγουδούν οι Μπάμπης Τσέρτος, Ειρήνη Τουμπάκη, Άννα Ματσούκα και Μαρούλα Κασκαβέλη.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης γιορτάζει 60 χρόνια "Στου φεγγαριού την αγκαλιά"

Ερμηνεύουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ένα σπάνιο τσέμπαλο παρουσιάζεται σε συναυλία στο Μέγαρο

Στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό το μοναδικό αυτό όργανο που δάνεισε η Elisa Barbessi στο Σύλλογο "Οι Φίλοι της Μουσικής".

Η φάση είναι (ακόμα) brat

H Charli XCX μόλις κυκλοφόρησε το 3o και τελευταίο κεφάλαιο (;) του brat έπους της.

Το κουαρτέτο του Παντελή Πρωτοπαπά φέρνει ενέργεια και λυρισμό στο Half Note

Αυτά τα δύο στοιχεία χαρακτηρίζουν τις folk και alternative rock μελωδίες που θα ακούσουμε για μία νύχτα στο jazz club.

Το κουαρτέτο εγχόρδων "Dover" απογειώνει τις φετινές "Νύχτες κλασικής μουσικής" στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη

10 χρόνια συμπλήρωσε φέτος ο εξαιρετικά επιτυχημένος κύκλος εκδηλώσεων "Νύχτες κλασικής μουσικής" στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών, με τον οποίο εγκαινιάζεται παραδοσιακά, κάθε Σεπτέμβρη, η νέα καλλιτεχνική σαιζόν.