Ο Πέτρος Γαϊτάνος τραγουδά για καλό σκοπό

Δύο μεγάλες φιλανθρωπικές συναυλίες στο Ηρώδειο και στο Βεάκειο Θέατρο για την ανακαίνιση της ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Petros Gaitanos
   

Μετά την επιτυχία που σημειώνει το πρόσφατης κυκλοφορίας τραγούδι "Το Μήλο (Όϊ Λουλέ)", ο Πέτρος Γαϊτάνος συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία για την ειρήνη και την αλληλεγγύη που διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο Ηρώδειο την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 στις 9 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. 

Συμμετέχει επίσης στη φιλανθρωπική εκδήλωση – συναυλία σταθμό για την ανακαίνιση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας της Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ. 

Ωστόσο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ξεκινά την φθινοπωρινή του περιοδεία από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης, όπου το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα δώσει μία συναυλία καλεσμένος του Δήμου Βόλβης για να "μυήσει" το κοινό σε παραδοσιακά Μικρασιάτικα τραγούδια αλλά και τραγούδια των μεγάλων Ελλήνων συνθετών. 

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
  • Συναυλίες

Βεάκειο

Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Όλα όσα θα δούμε στο Ολύμπια τη νέα καλλιτεχνική περίοδο

8 νέες παραγωγές όπερας, οπερέτας, μιούζικαλ, σύγχρονου χορού, θεάτρου και 31 συναυλίες τζαζ και έθνικ μουσικής με έργα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2024

Η Στέγη υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα μεγάλο block party

Oι Ladele, Billie Kark, Joker/Two-Face και άλλοι καταλαμβάνουν τους δρόμους γύρω από τη Στέγη για να απελευθερωτικό πάρτι.

100 Χρόνια Βύρωνας: Ο μεγάλος εορτασμός της επετείου και το μέλλον των ανοιχτών θεάτρων του

Όσα μάθαμε από τη σημερινή συνέντευξη τύπου για τη μεγάλη επετειακή συναυλία, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βύρωνα και η Περιφέρεια Αττικής.

Βίκυ Λέανδρος: Η τελευταία υπόκλιση μιας παγκόσμιας ποπ σταρ

Τραγούδησε σε έξι διαφορετικές γλώσσες, διηγήθηκε απίθανες ιστορίες που έζησε παρέα με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και τον Ντέμη Ρούσσο στο διεθνές μεσουράνημά της, και ξετρέλανε το κατάμεστο Ηρώδειο, το οποίο την αποχαιρέτησε όρθιο, με βροντερό χειροκρότημα.

Ο Ludovico Einaudi έκανε sold out το Ηρώδειο και δεν μας εξέπληξε

Ο Ιταλός συνθέτης και πιανίστας παραμένει ιδιαιτέρως αγαπητός στο ελληνικό κοινό, το οποίο τον περιμένει με ανυπομονησία το Σαββατόβραδο της 14/9.

6 highlights του Plisskën 2024

Το πιο σημαντικό φεστιβαλικό ραντεβού για την εγχώρια εναλλακτική κοινότητα στήνει τέσσερα stages στην Πειραιώς 260, προσκαλώντας περισσότερους από 30 καλλιτέχνες.

Η οπερατική "Κασσάνδρα" έρχεται να διαλύσει τα όρια φύλου και μύθου

Η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε Λίμα ερμηνεύει την τραγική ηρωίδα στην νέα συμπαραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ.