Ο Solomun μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης μέρας του Techniques 2024

Το απόλυτο μουσικό event με την υπογραφή της Blend επιστρέφει δυναμικά για 13η χρονιά.

Το 7ο Techniques έρχεται με sexy beats και techno

Το Techniques by Blend Athens, γνωστό για την παρουσίαση των πιο σημαντικών ονομάτων από τον κόσμο του DJing, έχει εδραιώσει τη φήμη του ως ένα must-go μουσικό event για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Φέτος δεν αποτελεί εξαίρεση, με τον σούπερσταρ Solomun ο οποίος έρχεται για να μας χαρίσει το ρυθμό και την ενέργεια του από την πρώτη ημέρα. Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 5 το απόγευμα ως τη 1 το βράδυ στον μεγάλο και ανοιχτό χώρο του Πάρκινγκ Δ’ του ΣΕΦ, η φετινή διοργάνωση υπόσχεται παραπάνω από 8 ώρες καθηλωτικών ρυθμών και μια αξέχαστη high-end οπτικοακουστική εμπειρία. 

Solomun

Λίγα λόγια για το Solomun:

Είναι γεννημένος στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και μεγαλωμένος στο Αμβούργο. Ο Solomun έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον επαναπροσδιορισμό της χορευτικής μουσικής. Οι παραγωγές, τα remix και τα ξεχωριστά DJ sets του αποδομούν την ίδια την ουσία της house, προσθέτοντας μια φρέσκια, υπερσύγχρονη ανατροπή στο είδος. Ένας πραγματικά δημοφιλής και αξιοσέβαστος underground παραγωγός για πολλά χρόνια, η άνοδος του Solomun στην παγκόσμια σκηνή ξεκίνησε το 2012 με τη θρυλική πρώτη του σεζόν στην Ίμπιζα, όπου παρουσίασε τα Diynamic Neon Nights στο Sankeys.

Η καινοτόμος προσέγγισή του τού χάρισε τον τίτλο του καλύτερου παραγωγού στα DJ Awards Ibiza και του "DJ της Χρονιάς” από το περιοδικό Mixmag. Το πάθος του Solomun για τη μουσική εκτείνεται πέρα ​​από το στούντιο. Τα DJ sets του είναι ένα ταξίδι μέσα στη βαθύτητα, το funkiness, τη μελωδία, και τα απόκοσμα φωνητικά. Ως επικεφαλής της Diynamic Music, συνεχίζει να επηρεάζει την παγκόσμια σκηνή, διευθύνοντας δύο επιτυχημένες δισκογραφικές εταιρείες και το Diynamic Radio Show, που μεταδίδεται σε περισσότερες από 30 χώρες.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου προετοιμαζόμαστε για άλλη μία μεγάλη και αξέχαστη βραδιά με τον Solomun να δίνει τον τόνο της έναρξης σε άλλη μία Techniques χρονιά. Ζήστε το απόλυτο μείγμα ήχου, φωτός και ενέργειας, που θα αιχμαλωτίσει το κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής.

Προπώληση εισητηρίων: more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Όλα όσα θα δούμε στο Ολύμπια τη νέα καλλιτεχνική περίοδο

8 νέες παραγωγές όπερας, οπερέτας, μιούζικαλ, σύγχρονου χορού, θεάτρου και 31 συναυλίες τζαζ και έθνικ μουσικής με έργα σπουδαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/09/2024

Η Στέγη υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα μεγάλο block party

Oι Ladele, Billie Kark, Joker/Two-Face και άλλοι καταλαμβάνουν τους δρόμους γύρω από τη Στέγη για να απελευθερωτικό πάρτι.

100 Χρόνια Βύρωνας: Ο μεγάλος εορτασμός της επετείου και το μέλλον των ανοιχτών θεάτρων του

Όσα μάθαμε από τη σημερινή συνέντευξη τύπου για τη μεγάλη επετειακή συναυλία, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Βύρωνα και η Περιφέρεια Αττικής.

Βίκυ Λέανδρος: Η τελευταία υπόκλιση μιας παγκόσμιας ποπ σταρ

Τραγούδησε σε έξι διαφορετικές γλώσσες, διηγήθηκε απίθανες ιστορίες που έζησε παρέα με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και τον Ντέμη Ρούσσο στο διεθνές μεσουράνημά της, και ξετρέλανε το κατάμεστο Ηρώδειο, το οποίο την αποχαιρέτησε όρθιο, με βροντερό χειροκρότημα.

Ο Ludovico Einaudi έκανε sold out το Ηρώδειο και δεν μας εξέπληξε

Ο Ιταλός συνθέτης και πιανίστας παραμένει ιδιαιτέρως αγαπητός στο ελληνικό κοινό, το οποίο τον περιμένει με ανυπομονησία το Σαββατόβραδο της 14/9.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος τραγουδά για καλό σκοπό

Δύο μεγάλες φιλανθρωπικές συναυλίες στο Ηρώδειο και στο Βεάκειο Θέατρο για την ανακαίνιση της ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

6 highlights του Plisskën 2024

Το πιο σημαντικό φεστιβαλικό ραντεβού για την εγχώρια εναλλακτική κοινότητα στήνει τέσσερα stages στην Πειραιώς 260, προσκαλώντας περισσότερους από 30 καλλιτέχνες.