Οι Χατζηφραγκέτα "ξαναχτυπούν" στην Αθήνα

Το αχτύπητο δίδυμο Φραγκιαδάκη – Χατζηγιάννης έρχεται με full-band σύνθεση και άκρως καλοκαιρινή διάθεση στο Θέατρο Βράχων.

Μουσική Τεχνόπολη - Χατζηφραγκετα
      

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, οι Χατζηφραγκέτα the band σε πλήρη σύνθεση μας καλούν σε μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη χαρακτηριστικά κομμάτια και μελωδίες, που αποπνέουν την καλοκαιρινή διάθεση με το ξεχωριστό ύφος των Χατζηφραγκέτα. Με την ενέργεια τους και τον μοναδικό τους ήχο, οι Χατζηφραγκέτα θα μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε, να γκρουβάρουμε και να χορέψουμε.

Οι Χατζηφραγκέτα είναι ένα αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα που έχει κερδίσει το κοινό με τον ξεχωριστό του ήχο. Οι Πάνος Φραγκιαδάκης και Βαγγέλης Χατζηγιάννης συνδυάζουν ροκ και παραδοσιακή ελληνική μουσική, δημιουργώντας κάτι μοναδικό και αυθεντικό. Με επιτυχίες που έχουν γίνει αγαπημένες και με ζωντανές εμφανίσεις που καθηλώνουν, οι Χατζηφραγκέτα υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση στο Θέατρο Βράχων.

Οι Χατζηφραγκέτα είναι Πάνος Φραγκιαδάκης – Φωνή, κιθάρα, Βαγγέλης Χατζηγιάννης – Φωνή, κιθάρα, Βασίλης Τσιγκρής – Μπάσο, Γιώργος Χριστοδούλου – Τύμπανα, Παπάκος Σωτήρης – Ηχοληψία.

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com

Δείτε όλες τις συαυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

3 ισπανόφωνοι ΛΟΑΤΚΙ+ τραγουδιστές για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Ο ήχος και μόνο της γλώσσας της Ιβηρικής Χερσονήσου και της Λατινικής Αμερικής μάς ξυπνάει το καλοκαιρινό μουντ. Με την αφορμή αυτή, σου προτείνουμε τρία ισπανόφωνα αστέρια που αξίζουν να μπουν στο ραντάρ σου.

Οι Aerosmith ακύρωσαν όλες τις συναυλίες της περιοδείας τους

Το "τέλος εποχής" για το επιτυχημένο συγκρότημα φαίνεται να ήρθε πιο νωρίς από ότι περιμέναν όλοι λόγω τραυματισμού του τραγουδιστή Στίβεν Τάιλερ.

Μιχάλη και Χρήστο Καλκάνη, τι φέρνουν οι Seeds στο Kournos Music Festival στη Λήμνο;

Οι resident artists του 4ου Kournos Music Festival μιλάνε στο "α" για όσα πρόκειται να παρουσιάσουν με όχημα το νέο τους σχήμα Seeds.

Το 11ο Φεστιβάλ Ελάτειας είχε μουσική, φύση και όνειρο

Από απίστευτες live εμφανίσεις μέχρι ανεπανάληπτες στιγμές camping, σας μεταφέρουμε τον παλμό και την ενέργεια που μας κατέκλυσαν στην Ελάτεια.

Μουσική πανσέληνος στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Απολαύστε μια μαγευτική μουσική βραδιά με θέα την Ακρόπολη και ερμηνείες σπουδαστών του Ωδείου Αθηνών.