Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει με νέα μπαλάντα και μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι "Το κορίτσι μου" και ετοιμάζεται για μια εμφάνιση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Μιχάλης Ρακιντζής
   

Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπήρξε πάντα συνεπής απέναντι στην εποχή που τον εμπνέει τόσο πολύ: το καλοκαίρι. Ο συνθέτης και τραγουδιστής που στην διάρκεια της καριέρας του μας παρέδιδε τις καλοκαιρινές επιτυχίες για να μας συντροφεύουν στο δικό μας καλοκαιρινό ταξίδι και προορισμό, έρχεται ξανά με το νέο του τραγούδι να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει συναισθηματική μπαλάντα, από αυτές που ο κάθε ένας από εμάς θα τραγουδά κοιτάζοντας το ταίρι του, από αυτές που το πιθανότερο είναι ότι θα τραγουδάμε για πολλά χρόνια και πάλι και πάλι μαζί με τον Μιχάλη. Το νέο του τραγούδι με τίτλο "Το κορίτσι μου" είναι αυτή η μπαλάντα. 

Δείτε εδώ το Official Music Video του τραγουδιού: 

  

Το εν λόγω τραγούδι είναι και η αφορμή της εμφάνισης του Μιχάλη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 18 Σεπτεμβρίου 2024. 
 
Ο Μιχάλης από τώρα προετοιμάζεται για μια από τις πιο δυνατές του εμφανίσεις, καθώς όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, κ.ά.) αλλά και των ταλαντούχων μουσικών του που θα παρευρίσκονται μαζί του στην σκηνή, θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντοοθονών και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο. 
 
Στην νοσταλγική βραδιά που ετοιμάζεται στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των 90s, καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα την χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι ΜΕΛΙSSES μεταφέρουν τη sold out συναυλία τους σε νέο χώρο

Σε νέο χώρο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος. Δείτε το μήνυμα της μπάντας και τους λαμπερούς καλεσμένους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2024

Tarja και Marko Hietala ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι δύο πρώην Nightwish έρχονται στην Ελλάδα για δύο παραστάσεις στο πλαίσιο του "Living The Dream TOGETHER" tour.

Ο παλμός της μουσικής συνεχίζει να χτυπά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, θεατρικές παραστάσεις, κλασικό χορό, μοναδικά οπτικοακουστικά shows, αλλά και ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο ελληνικό πολιτικό τραγούδι.

"Νυν και αεί": Δείτε το δεύτερο επεισόδιο για τη ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα η αισθαντική System Olympia

Η Ιταλίδα DJ μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά με άρωμα Ιταλίας.

Το 3ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς είναι ένας πολύ καλός λόγος να επισκεφθείς τα Κύθηρα

Στη Πλατιά Άμμο Κυθήρων θα πραγματοποιηθεί το μουσικό τριήμερο με καλλιτέχνες όπως ο Εισβολές και η Μαρίνα Σάττι μεταξύ άλλων.

Αύγουστος στην αυλή της Μαργιώρας στην Κύθνο με μουσικά events, dj sets και stand-up βραδιές

Σπύρος Γραμμένος, Trashformers, Φουντούλης-Σπηλιόπουλος, θα καταλάβουν το bar της Μαργιώρας.