Η Δήμητρα Γαλάνη σε μία μοναδική συναυλία για το MDA Ελλάς

Μαζί της η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Παυλίνα Βουλγαράκη © Tzela Valavani

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις υποδέχεται την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δήμητρα Γαλάνη σε μία φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του έργου του. Μαζί της η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Αυτό το καλοκαίρι, η Δήμητρα Γαλάνη με αφορμή το νέο της άλμπουμ "Είσοδος Κινδύνου", παρουσιάζει τα best of μιας 55χρονης διαδρομής. Στο μουσικό αυτό πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης ερμηνεύτριας και που συνοψίζει την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει. Αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη με την οποία ήδη έχει γράψει δύο τραγούδια ("Χίλιες ζωές", "Δεν είπες κάτι"). Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. 

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην επέκταση του προγράμματος "Υποστήριξη Kατ’ Oίκον" των Mελών του MDA Ελλάς με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση, (ALS). Μέσω του προγράμματος αυτού, το Σωματείο θα συνεχίσει να διασφαλίζει τις συνθήκες που προάγουν μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια τόσο για τον ασθενή όσο και για την οικογένειά του. 

Είσοδος: 20€ , ΑμεΑ: 15€

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει με νέα μπαλάντα και μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι "Το κορίτσι μου" και ετοιμάζεται για μια εμφάνιση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2024

Οι ΜΕΛΙSSES μεταφέρουν τη sold out συναυλία τους σε νέο χώρο

Σε νέο χώρο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος. Δείτε το μήνυμα της μπάντας και τους λαμπερούς καλεσμένους.

Tarja και Marko Hietala ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι δύο πρώην Nightwish έρχονται στην Ελλάδα για δύο παραστάσεις στο πλαίσιο του "Living The Dream TOGETHER" tour.

Ο παλμός της μουσικής συνεχίζει να χτυπά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, θεατρικές παραστάσεις, κλασικό χορό, μοναδικά οπτικοακουστικά shows, αλλά και ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο ελληνικό πολιτικό τραγούδι.

"Νυν και αεί": Δείτε το δεύτερο επεισόδιο για τη ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα η αισθαντική System Olympia

Η Ιταλίδα DJ μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά με άρωμα Ιταλίας.

Το 3ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς είναι ένας πολύ καλός λόγος να επισκεφθείς τα Κύθηρα

Στη Πλατιά Άμμο Κυθήρων θα πραγματοποιηθεί το μουσικό τριήμερο με καλλιτέχνες όπως ο Εισβολές και η Μαρίνα Σάττι μεταξύ άλλων.