Οι Γάλλοι L’ Entourloop επιστρέφουν στην Ελλάδα

Μαζί με τους N’Zeng, Troy Berkley και BlabberMouf θα εμφανιστεί το γαλλικό δίδυμο για δύο μοναδικές συναυλίες.

lentourloop

Έχοντας πλέον αναπτύξει μια σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό, οι Γάλλοι "L’Entourloop" επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες. Πρωτοεμφανίστηκαν στο Street Mode Festival του 2019 και το ελληνικό κοινό τους απόλαυσε ξανά φέτος στο Helmos Mountain Festival. Τον Σεπτέμβριο εμφανίζονται εντός πόλης για δύο "special" βραδιές, στον πολυχώρο "WE" της Θεσσαλονίκης (Παρασκευή 27/9) και στο "Fuzz Club" της Αθήνας (Σάββατο 28/9).

lentourloop

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, το δίδυμο των Γάλλων producers ξαναχτυπά για να μας παρασύρει στο ηχητικό του σύμπαν, το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της Hip-Hop, Dub, Reggae και Jungle μουσικής. Γνωστοί για το show που προσφέρουν σε κάθε ζωντανή εμφάνισή τους, οι L’Entourloop ανεβαίνουν στη σκηνή με δύο MC’s, τον Troy Berkley και τον BlabberMouf, καθώς και τον τρομπετίστα N’Zeng. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό Full live show γεμάτο beats, μπάσα και χορό, ένα πάρτυ-ωδή στην κουλτούρα του soundsystem και στα είδη που γέννησε (reggae, dub, dancehall, hip-hop, jungle).

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του single "Dreader than Dread", το οποίο πλέον χαρακτηρίζεται ως κλασικό, το αινιγματικό δίδυμο των ηλικιωμένων L’Entourloop κυκλοφορεί τρεις δίσκους ("Chickens in Your Town", "Le Savoir Faire", "La Clarté dans la Confusion"), ένα EP ("Golden Nuggets") καθώς και αμέτρητα singles ("Burn Dem Down", "Want it Back", "Don’t Turn the Bass Down" κ.α.) συγκεντρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια streams στις πλατφόρμες.

lentourloop

Το παραπάνω δισκογραφικό οπλοστάσιο έχουν εμπλουτίσει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, καταξιώνοντας τους L’Entourloop στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Από θρύλους της reggae όπως ο Capleton, o Ken Boothe και ο Bounty Killer μέχρι σύγχρονους αστέρες όπως ο Alborosie, o Skara Mucci, o Kabaka Pyramid και η Queen Omega, από τον Chali 2na των εμβληματικών Jurassic 5 μέχρι τον Promoe των Looptroop Rockers και την Αμερικανίδα rapper Rêverie, από παραγωγούς όπως ο The Architect και ο Degiheugi μέχρι τον Panda Dub, όλοι έχουν συνεργαστεί με τους L’Entourloop επιβεβαιώνοντας την ικανότητά τους να συγκεντρώνουν κορυφαίους καλλιτέχνες από διαφορετικά είδη μουσικής κρατώντας στα ύψη το ενδιαφέρον του ακροατή κάθε στιγμή.

Προπώληση για τη συναυλία στην Αθήνα μέσω more.com εδώ.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Kournos Music Festival επιστρέφει για 4η χρονιά στη Λήμνο

Το Φεστιβάλ της Λήμνου επιστρέφει πιο πλούσιο από ποτέ με παραγωγές εμπνευσμένες από το νησί και αγαπημένους καλλιτέχνες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Τετάρτες στο ΚΠΙΣΝ έχουν DJ sets, spritz και ηλιοβασιλέματα

Για σχεδόν ένα μήνα το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος φιλοξενεί πολλούς djs και πολλούς ήχους στη ταράτσα του Φάρου.

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.