Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Moonmoth
   

Το Our Festival επανέρχεται στο σπίτι του και φιλοξενεί ένα δυναμικό  μουσικό 3ήμερο στην φετινή δράση του, με την κάθε μέρα αφιερωμένη σε  διαφορετικό μουσικό φάσμα. Προσκαλεί το κοινό σε μία γιορτή πολιτισμού κάτω από τη δροσιά των δέντρων  στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου. Ένα φεστιβάλ με στόχο τη  συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών που διοργανώνεται για 10η συνεχόμενη  χρονιά στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρεματιάς.  

Το Our Festival 2024 ξεκινά την Παρασκευή 26 Ιουλίου με μια μαγική βραδιά  γεμάτη jazz, latin και bossa nova ήχους. Στις 21:00 οι Κωνσταντίνο Στουραΐτη και Παναγιώτη Σμαρνάκη μας παρουσιάζουν φρέσκιες δικές τους συνθέσεις  στη φόρμα του χαρακτηριστικού jazz organ trio, μέσω του άλμπουμ τους "Red  Room” με έντονη groovy & bluesy διάθεση, στις 22:00 συνεχίζει και  ολοκληρώνει τη βραδιά η Χριστίνα Ψύχα και την μπάντα της χαρίζοντας μας  ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι από πρωτότυπα ελληνόφωνα τραγούδια και  διασκευές σε ρυθμούς bossa nova, samba, afro, funk και swing

Gkikas

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, το Our Festival 10 αναδεικνύει την πολιτιστική του διάσταση με 2 μοναδικές μουσικές παραστάσεις που υπόσχονται να μας  ταξιδέψουν στον κόσμο της ποίησης και της μουσικής. Στις 9 μ.μ.  ο Παναγιώτης Γκίκας με τους Σταύρο Παργινό στο τσέλο και Στέλιο  Παρασκευά στην κιθάρα, θα μας προσφέρουν μια αξέχαστη μουσική εμπειρία  με τραγούδια που μιλούν για την ομορφιά, την αγάπη και την αλήθεια κάθε  μοναδικής στιγμής. Στις 22:00 ο Χρήστος Θάνος με συνοδοιπόρους τον  Στέφανο Δουβίτσα, τον Παναγιώτη Γκίκα και την Πηνελόπη Σκαλκώτου,  παρουσιάζει το ιδιαίτερο μουσικό του έργο "Σύγνεφο με Παντελόνια"  βασισμένο στο εμβληματικό ποίημα του Β. Μαγιακόφσκι, σε απόδοση Γιάννη  Ρίτσου, συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό animation video έμπνευση του  Στέφανου Μπαρμπαλιά. 

Universe217

Την Κυριακή 28 Ιουλίου, το Our Festival 2024 κλείνει δυναμικά με μια βραδιά  αφιερωμένη στον σκληρό ήχο και τη σκοτεινή ονειρική ατμόσφαιρα.  Στις 21:00, οι Moonmoth θα μας μαγέψουν με την ιδιαίτερη μουσική τους  γεμάτη περίεργους σκοτεινούς ήχους με συναισθηματικά interludes, που  συνδυάζει το λυρισμό των διπλών γυναικείων φωνητικών και αποπλανούν τον  ακροατή προς ένα ηχητικό τόπο θυσίας και αναγέννησης. Η βραδιά  κορυφώνεται στις 22:30 με τους experimental doomsters Universe217,  που έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά συγκροτήματα στον χώρο του σκληρού ήχου, που θα κλείσουν το φεστιβάλ με την εκρηκτική τους  ενέργεια και τη δημιουργική τους παρουσία.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσα θα δούμε στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου

Για δέκατη συνεχή χρονιά επιστρέφει το φεστιβάλ μουσικής, που θα έχει θέμα τη φιλία.