Σε νέα ημερομηνία μεταφέρεται η συναυλία της Αλέκας Κανελλίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η συναυλία αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο.

Αλέκα Κανελλίδου

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η συναυλία με την Αλέκα Κανελλίδου που ήταν προγραμματισμένη για απόψε, Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου αναβάλλεται για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

Ενημέρωση για τους κατόχους εισιτηρίων

Θα ισχύουν τα ίδια εισιτήρια για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας. Για όσους επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους:

  • Αν τα έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά, θα απευθυνθούν στις αντίστοιχες πλατφόρμες που έκαναν την αγορά. Αν τα προμηθεύτηκαν από το Γραφείο Φεστιβάλ Παπάγου Χολαργού (Αναστάσεως 90, Παπάγος), μπορούν να προσέλθουν από την Παρασκευή, 5 Ιουλίου (9 π.μ. - 2 μ.μ.) καθώς και όλη την επόμενη εβδομάδα τις αντίστοιχες ώρες.  (Τηλέφωνα  επικοινωνίας: 2132027185-186-187).

Αλέκα Κανελλίδου

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δίνει μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο "Για σας τραγουδάω”, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι, μία εμφάνιση έρχεται να επισκιάσει όλο το θόρυβο της νύχτας. Η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, εμβληματική μορφή της δεκαετίας του 70, με μοναδικά αισθαντική φωνή και διακριτική σκηνική παρουσία, θα πραγματοποιήσει το 2024 λίγες επιλεγμένες συναυλίες μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς. Μετά από τις sold out παραστάσεις στο θέατρο Άλσος το χειμώνα, εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με την ανεμελιά που χαρακτηρίζει την καλοκαιρινή ραστώνη, σε ατμοσφαιρικούς συναυλιακούς χώρους. Η Αλέκα Κανελλίδου θα ερμηνεύσει τραγούδια που ερωτευτήκαμε, τραγούδια που σημάδεψαν στιγμές και φάσεις της ζωής μας και θα αποδείξει για ακόμη μία φορά τη μοναδική της θέση στην ελληνική δισκογραφία και τις καρδιές μας.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Αλέκα Κανελλίδου

  • Ελληνική

Με τα τραγούδια της πλούσιας διαδρομής της, τη βαθιά αισθαντική φωνή και το τζαζ ηχόχρωμά της, έρχεται για να μας ταξιδέψει σε μια μαγική βραδιά γεμάτη ερωτικά τραγούδια. Στη μακρά της διαδρομή συνεργάστηκε με τους πλέον σημαντικούς δημιουργούς της γενιάς της, αλλά και νεότερους συνθέτες και στιχουργούς (Βαγγέλης Παπαθανασίου, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μάριος Τόκας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κ.α.). Στις εμφανίσεις της αλλά και στη δισκογραφία υπήρχαν ξεχωριστές μουσικές στιγμές και πάντα ένας φόρος τιμής στο ελαφρό τραγούδι της δεκαετίας του ’50, στους καταξιωμένους συνθέτες της εποχής, καθώς και η μεγάλη της αγάπη προς το διεθνές ρεπερτόριο της τζαζ κυρίως σκηνής, επιλέγοντας συνθέσεις των George Gershwin, Cole Porter και πολλών άλλων μύθων της μουσικής.

Κηποθέατρο Παπάγου

Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Διπλό ραντεβού στην Πλατεία Νερού

Ένα δυνατό διήμερο στη σκηνή του Release Athens 2024 με headliners τους Duran Duran και τους Massive Attack.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/07/2024

Η Δήμητρα Γαλάνη επιστρέφει στο Θέατρο Αλσος

Έρχεται με αφορμή το νέο άλμπουμ "Είσοδο Κινδύνου" και συντροφιά την Παυλίνα Βουλγαράκη.

5 πράγματα που δεν ήξερες για το μουσικό φαινόμενο Jacob Collier

Ο "πολύχρωμος Mozart της Gen Z", όπως τον χαρακτήρισαν οι New York Times, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνοντάς μας την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Μεγάλες ορχήστρες υπό αφόρητη ζέστη στο Ηρώδειο: Ρατλ και Ορχήστρα Δωματίου της Ευρώπης συναρπάζουν περισσότερο από Ρόουβαλι και Φιλαρμόνια

Η αφόρητη ζέστη του Ιουνίου έπαιξε το ρόλο της στις συναυλίες των δύο σημαντικότερων ξένων ορχηστρών που φιλοξένησε το Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, της "Φιλαρμόνιας" του Λονδίνου και της Ορχήστρας Δωματίου της Ευρώπης.

Η Πέγκυ Ζήνα για ακόμη μια βραδιά στο Άλσος

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει μετά το τελευταίο μεγάλο sold-out της.

Η θερινή έκδοση του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου επιστρέφει για όγδοη χρονιά

Σταθερό στο ύφος του, το φεστιβάλ περιλαμβάνει μουσικά δρώμενα που δίνουν βήμα σε τοπικές και διεθνείς καλλιτεχνικές παρουσίες, οι οποίες θα μεταφέρουν μήνυμα χαράς και αλληλεγγύης.

Soul, ψυχεδέλεια και χρώματα: Το αναπάντεχο success story των Black Pumas

Ποια συνταγή ευθύνεται για την αστραπιαία άνοδο του διδύμου Eric Burton - Adrian Quesada, που έρχεται στο Release Athens 2024 μαζί με τους Thievery Corporation(9/7);