Η Emma Shapplin έρχεται στο Ηρώδειο

Θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από νεοκλασική μουσική έως ποπ, καθώς και διάσημες οπερατικές άριες.

Emma Shapplin

Η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας, Emma Shapplin, έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενη από τη μπάντα της και μια κλασική χορωδία, στις παρυφές του ιερού βράχου της Ακρόπολης. "Εκτιμώ πολύ την έκφραση του συναισθήματος μέσα από την τέχνη. Αν καταργήσουμε το συναίσθημα, τότε τι θα έχουμε να πούμε ως καλλιτέχνες; Η τέχνη γεννιέται από το συναίσθημα και η φωνή μας αντανακλά απόλυτα την προσωπικότητά μας… είναι ένα όργανο το οποίο συνδέεται με όλο μας το σώμα", σημειώνει η Γαλλίδα σταρ.  

Γνωστή για τον μοναδικό τρόπο ερμηνείας της που αποτυπώνει την έννοια της ελευθερίας της μουσικής, την άρνησή της να περιοριστεί σε ετικέτες και κανόνες, τα εκατομμύρια πωλήσεων δίσκων αλλά και τις αμέτρητες sold-out εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, η Emma Shapplin, δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πλέον επιδραστικές καλλιτέχνιδες της εποχής μας. Η Emma έκανε την πρώτη τεράστια επιτυχία της με το "Spente le stelle" από το πρώτο της άλμπουμ το 1997, "Carmine Meo", που ξεπέρασε τα 1.500.000 αντίτυπα σε πωλήσεις.

Emma Shapplin

Με το σπουδαίο ταλέντο της που συνδυάζει την κλασική και τη σύγχρονη μουσική, θα μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη πάθος, συναίσθημα και αξεπέραστες μελωδίες. Μαζί με ζωντανή πολυμελή κλασσική χορωδία και ερμηνεύοντας επιτυχίες όπως το "Spente Le Stelle” και "Carmen,” θα ταξιδέψει το κοινό σε μια μουσική εμπειρία που συνδυάζει το οπερατικό στοιχείο με το μοντέρνο, και το ρομαντικό με το δραματικό. 

Προπώληση εισιτηρίων (€ 70-20) μέσω more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Πέγκυ Ζήνα για ακόμη μια βραδιά στο Άλσος

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει μετά το τελευταίο μεγάλο sold-out της.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/07/2024

Soul, ψυχεδέλεια και χρώματα: Το αναπάντεχο success story των Black Pumas

Ποια συνταγή ευθύνεται για την αστραπιαία άνοδο του διδύμου Eric Burton - Adrian Quesada, που έρχεται στο Release Athens 2024 μαζί με τους Thievery Corporation(9/7);

Αναβάλλεται η συναυλία του Pan Pan στον Λυκαβηττό λόγω κακοκαιρίας

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης επιστρέφει στην Αθήνα μετά από μία επιτυχημένη sold out περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Σε νέα ημερομηνία μεταφέρεται η συναυλία της Αλέκας Κανελλίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η συναυλία αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο.

Στάθη Άννινε, τι ετοιμάζεις για το καθιερωμένο ραντεβού στον Κήπο του Μεγάρου;

Ο πιανίστας, μαζί με άλλους δύο εξαιρετικούς μουσικούς, επιστρέφει στο υπαίθριο μουσικό σινεμά για την προβολή της ταινίας "Το Εργαστήριο του Δρ. Καλιγκάρι" που θα ντύσουν με δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.

Στο "Floyd" τελικά η συναυλία των Cannons

Η συναυλία των Cannons μεταφέρεται στο Floyd Live Music Venue.

Οι Telenova επιστρέφουν στην Αθήνα σύντομα

Η σκηνή του "Fuzz Live Music Club" θα φιλοξενήσει στην Αθήνα το συγκρότημα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λίγους μήνες μετά την ενθουσιώδη εμφάνισή τους στο Release Athens 2024.