44ο River Party: Η μεγάλη γιορτή της μουσικής επιστρέφει στο Νεστόριο Καστοριάς

Φέτος η μουσική παρέα αποτελείται, μεταξύ άλλων, από το Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Σωκράτη Μάλαμα και τη Μαρίνα Σάττι.

44ο River Party

Το 44ο River Party, η μακρόβια διοργάνωση, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα φεστιβαλικά δρώμενα της χώρας επιστρέφει 2-4 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς με ένα πολυσυλλεκτικό line-up. Φέτος η μουσική παρέα αποτελείται από τους: Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Melisses, Σωκράτη Μάλαμα & Ιουλία Καραπατάκη, Μαρίνα Σάττι, Πάνο Μουζουράκη, Ταφ Λάθος, Goin’ Through, Toquel.

44ο River Party

Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές και απολαυστικές μουσικές βραδιές δίπλα στο ποτάμι, για όσους το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής.

44ο River Party

Το κόστος του εισιτηρίου για όλες τις εκδηλώσεις είναι στα 45€. Το επόμενο και τελευταίο στάδιο προπώλησης θα είναι στα 49€. Όσοι επιθυμούν να κατασκηνώσουν, μπορούν να πάνε από την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024 μετά τη 1 μ.μ. χωρίς εξτρά χρέωση. Θα υπάρξουν μουσικά events, DJ’s και πολλά άλλα για εκείνη τη μέρα.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Νέα ημερομηνία για τη Μαρίνα Σάττι στην Αθήνα

Μετά τα σερί sold-out, η απόλυτη ποπ σταρ της χώρας θα επιστρέψει στην Αθήνα για μια ακόμα συναυλία τον Σεπτέμβριο. Η προπώληση άνοιξε.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/07/2024

Ένα live με τον Πάνο Μουζουράκη στο Θέατρο Άλσος

Ο γνωστός performer μάς προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό ραντεβού στις 22 Ιουλίου, για να ακούσουμε παρέα τον νέο του δίσκο "Μεγαλώνω", μεταξύ άλλων.

Jason Derulo: Στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις

Άνοιξε η προπώληση για τον σούπερ σταρ που έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός"

Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, παραστάσεις και δράσεις για παιδιά και εφήβους πάνω στο θεματικό άξονα της σύγκρουσης θα δοθούν, με ελεύθερη είσοδο, σε αρχαιολογικούς χώρους στην Πρέβεζα, τους Δελφούς, την Καβάλα, το Ρέθυμνο, τη Μαρώνεια, τη Λαμία, τη Λέσβο, τα Ιωάννινα και την Αλεξανδρούπολη.

Sting: Ένα ακόμα διήμερο sold out κάτω από την Ακρόπολη

Επιβεβαιώνοντας τον δυνατό δεσμό που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια, πια, με το ελληνικό κοινό, κλείνει νέο ραντεβού στο Ηρώδειο (Παρασκευή 5 & Σάββατο 6/7), ξαναφέρνοντας στα μέρη μας τα πιο λατρεμένα τραγούδια των Police και της σόλο καριέρας του.