Αποθέωση για τους Megadeth στο Release Athens 2024

Η πρώτη metal ημέρα του μεγάλου φεστιβάλ με τον Dave Mustaine και την παρέα του.

Megadeth

Μετά την πρεμιέρα του Release Athens 2024 (9/6), είχε φτάσει η ώρα για την πρώτη metal βραδιά του φεστιβάλ και την πολυαναμενόμενη επιστροφή των Megadeth στην Αθήνα (14/6).

Megadeth

Την βραδιά άνοιξαν οι Grand Magus με τον πλέον ιδανικό τρόπο, αφού οι Σουηδοί επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για μια απολαυστική μπάντα επί σκηνής. Το σετ που παρουσίασαν ξεσήκωσε την κατάμεστη Πλατεία Νερού αφού το τρίο έπαιξε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, όπως τα "Steel Versus Steel", "Iron Will" και το απίθανο "Hammer of the North". Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήραν οι Blind Guardian. Οι Γερμανοί με τον Hansi Kürsch σε μεγάλη φόρμα, πραγματοποίησαν μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση που κορυφώθηκε με την φοβερή τριάδα "The Bard’s Song", "Mirror Mirror" και το απόλυτο anthem, "Valhalla".

Megadeth

Και κάπως έτσι είχε φτάσει η στιγμή για να ανέβει στη σκηνή ο Dave Mustaine και οι Megadeth. Οι πρώτες νότες του "The Sick, the Dying… and the Dead", έφταναν για να πανηγυρίσουν οι φανατικοί Droogies που είχαν γεμίσει κάθε γωνιά της πλατείας. Τα "Tornado of Souls", "Symphony of Destruction", "Peace Sells" και το "Mechanix", αποτέλεσαν τεράστια highlights.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πλατεία Νερού

κτίριο πεζογέφυρας (δίπλα στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στάση τραμ Δέλτα Φαλήρου), Νέο Φάληρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.

Judas Priest, Bruce Dickinson & Accept: Η μεταλλική "τρίαινα" του Release Athens 2024

Βγαλμένη από hard & heavy όνειρο μοιάζει η προτελευταία μέρα του φεστιβαλικού μαραθώνιου στην Πλατεία Νερού (Κυριακή 21/7), αφού ενώνει δύο θρυλικές φωνές της βρετανικής ατσάλινης εποποιίας των 1980s με το γκρουπ που προσωποποίησε τη γερμανική σχολή.