Νέα ημερομηνία για το live party του Mazoha στο Playground 260 λόγω καύσωνα

Τον Ιούλιο μεταφέρεται η βραδιά "Είναι ωραία να πεθαίνουμε παρέα με τον Mazoha", στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

MAZOHA

Με βάση τις τελευταίες έκτακτες προγνώσεις της ΕΜΥ για αναμενόμενες υψηλότατες θερμοκρασίες την Τρίτη 11 Ιουνίου στην Αττική  (απαγορευτικές για συναυλία και πολύ περισσότερο για το μοναδικό happening που έχει σχεδιάσει ο ΜΑΖΟΗΑ), καλλιτέχνες και παραγωγή αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν στη μεταβολή της ημερομηνίας του "Είναι ωραία να πεθαίνουμε παρέα" για το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 στο Playground 260.

Όλα τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά, το lineup παραμένει ακριβώς το ίδιο και η προπώληση συνεχίζεται πολύ δυναμικά. Είμαστε σε θέση να σας διαβεβαιώσουμε ότι στις 6 Ιουλίου, ό,τι και να γίνει, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ με τις καλύτερες συνθήκες για όλους τους εμπλεκόμενους σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα και δυνατά βράδια του καλοκαιριού. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να στείλετε mail στο boxoffice@thehubevents.gr με τίτλο "MAZOHA".

Παρέα με τον Mazoha

Τον Θεσσαλονικιό Τζίμη Πολιούδη τον γνωρίσαμε από το αγγλόφωνο πρότζεκτ του Vagina Lips, αλλά ως Mazoha πλέον απογειώθηκε, καθώς τα πιο aggressive dance άλμπουμ του "Τώρα Χορός", "Χανζαπλάστ", "STRESS για SUCCESS" συζητήθηκαν όσο λίγα στην ελληνική δισκογραφία. Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε αγαστή συνεργασία με το Plissken Festival καλεί τον Mazoha και τους φίλους του στο Playground 260 για να στήσουν το δικό τους πάρτι με καλεσμένους και παράλληλες δράσεις.

Σε μια βραδιά με σύνθημα "Είναι ωραία να πεθαίνουμε παρέα με τον Mazoha" έρχονται οι The Boy, Eddie Dark, Stolen Mic, Dolly Vara και Libys. Θα ακολουθήσει DJ set από τον Μάκη Παπασημακόπουλο. Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις θα συμαβαίνουν στον χώρο διάφορες παράλληλες δράσεις. Για παράδειγμα, υπάρχει δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου, του οποίου το κόστος καλύπτει Τ-Shirt "Stress Για Success", 7ιντσο "MAZOHA", υπογεγραμμένη συλλεκτική αφίσα και τέλος ένα tattoο με τον τίτλο κάποιου από τα τραγούδια του Mazoha: "ΠΡΤΘΛΤΣ", "Χανζαπλάστ", "Φρίκες", "Ως το τέρμα"...

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

«Ειναι ωραια να πεθαινουμε παρεα (με τον mazoha)»

  • Φεστιβάλ

Ο Mazoha, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, κάνει κατάληψη στo Playground 260 και στήνει το δικό του party με ένα εκρηκτικό line up και παράλληλες δράσεις. Special guests οι The Boy, Eddie Dark, Stolen Mic, Dolly Vara και Libys. DJ set από τον Μάκη Παπασημακόπουλο. Καλεσμένοι όσοι πιστεύουν πως είναι ωραία να πεθαίνουμε παρέα, από αστείρευτη αγάπη και δίψα για ζωή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Αννα Βίσση "προτιμά"... το Καλλιμάρμαρο

Γιορτάζει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/08/2024

Sani Festival 2024: Έκλεισε τη σεζόν με χορούς, ξεσηκωμένο από τις κιθάρες των Gipsy Kings

Το διεθνές κοινό που έδωσε το παρών στον ειδυλλιακό λόφο, κάτω από τον βυζαντινό πύργο, δεν έμεινε περιορισμένο στα καθίσματά του ακούγοντας τα τσιγγάνικα καλέσματα του γκρουπ του Tonino Baliardo –το οποίο εντυπωσίασε ακόμα και δίχως τον αυθεντικό του τραγουδιστή.

"Ραντεβού στο Κύτταρο": Ένα βιβλίο με τον δικό του μικρό θρύλο

Αφού αναζητήθηκε επίμονα στα παλαιοβιβλιοπωλεία από τους πιο ανήσυχους ανάμεσα στους μουσικόφιλους του 21ου αιώνα, το εξαντλημένο εδώ και χρόνια πόνημα του Φώντα Τρούσα για την ελληνική ποπ & ροκ δισκογραφία επέστρεψε στο προσκήνιο, μέσω μιας γενναία εμπλουτισμένης επανέκδοσης.

Η επιστροφή του "Ρεμπέτικου": το έργο-σταθμός του Σταύρου Ξαρχάκου ζωντανεύει ξανά στο Ηρώδειο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος επαναφέρει το θρυλικό "Ρεμπέτικο" για μία νύχτα γεμάτη μουσική παιδεία.

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg "σφυρίζουν" τη λήξη της Ολυμπιάδας του Παρισιού

Συναυλία-έκπληξη στην τελετή λήξης της φετινής Ολυμπιάδας, στην οποία θα γίνει και η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη δήμαρχο του Λος Άντζελες.

Πυξ Λαξ Live στο Άστρος

Μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι και ελληνικό ροκ.

Εμβαθύνοντας στη μουσική με τη "Φιλαρμόνια": συναυλίες με σπάνια έργα και σολίστ επιπέδου (Τροχόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαραγκού)

Τη σταθερή και ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτη πορεία της διατήρησε μέσα στην καλλιτεχνική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών.