Το Spring Music Festival έρχεται στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού έρχεται όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6).

CINEMA PARADISO

Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ, το Spring Music Festival, έρχεται στο κέντρο του Kεραμεικού στο Γκάζι, οργανωμένο από την ομάδα του Μικρού Κεραμεικού διαρκώντας όλο τον Μάιο και τις πρώτες μέρες του Ιουνίου (10/5 - 8/6). Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν το μικρό θέατρο της Ευμολπιδών φλέρταρε με μια /σειρά από συναυλίες, είτε στο φουαγιέ του, είτε στην κεντρική του αίθουσα με μια ποικιλία ακουσμάτων που είχαν πάντα σαν βάση την τζαζ, την κλασική και το easy listening. 

Angela Fabre
Angela Fabre

Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα ενός ανοιξιάτικου φεστιβάλ που θα κλείσει την θεατρική και μουσική χρονιά με μια ποικιλία από ακούσματα που εκτείνονται από το κλασικό γαλλικό τραγούδι με την Angela Fabre, την τζαζ του Django Reinhardt ιδανικά ερμηνευμένη στα άκρα από τους Django Unlesead έως τα πειραγμένα τραγούδια του Louis Armstrong από τους Storyville Ragtimers, αλλά και την electronica στην γαλλική της σχολή, των Ιώ και Δανάη που πρωτοπαρουσιάζουν το παρθενικό τους άλμπουμ στον Μικρό Κεραμεικό.

Δεν θα λείψει το έντεχνο ελληνικό τραγούδι με μια νέα ταλαντούχα ερμηνεύτρια, την Ναταλία Ρουτσόλια, οι μνήμες από το ελαφρό τραγούδι της δεκαετίας του 30 μέσω της καντάδας του Γιώργη Χριστοδούλου, το φλαμένγκο μέσω των υπέροχων Imperfecto και η brazilian jazz της Astrud Gilberto, μέσα από την φωνή της Μιράντας Βερούλη. Εδώ θα είναι και οι διασκευές σε κλασικά στάνταρντ της τζαζ των Pied A Terre, αλλά και ο ελληνικός κινηματογράφος, στην μορφή που τον αντιλαμβάνονται οι εκλεκτικοί Cinema Paradiso Project.

The Storyville Ragtimers
The Storyville Ragtimers

Το line-up του Spring Music Festival

The Storyville Ragtimers
"Louis Armstrong
Black & Blue"
Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαΐου

Ναταλία Ρουτσόλια
"Έφτιαχνα Κόσμους"
Κυριακή 12 Μαΐου

Django Unleashed
"A tribute to gypsy jazz" 
Τετάρτη 15 Μαΐου

Pied A Terre 
"A la carte"
Πέμπτη 16 Μαΐου

Angela Fabre
"Βallade Francaise"
Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Μαΐου

Γιώργης Χριστοδούλου
"Καντάδα"
Κυριακή 19 & 26 Μαΐου

Miranda Verouli Quintet
Miranda Verouli Quintet

Danai & Io
"Κάψουλες Χρόνου!"
Τετάρτη 22 Μαΐου

Οι Cinema Paradiso Project
συναντούν τον Ελληνικό Κινηματογράφο
"Τράβα Μαλλί Ανεβαίνουμε!"
Παρασκευή 24 & Σάββατο 25 Μαΐου

Imperfecto
"Studio Taconeo"
Σάββατο 1& Κυριακή 2 Ιουνίου

Miranda Verouli Quintet
"Tribute to Astrud Gilberto"
Σάββατο 8 Ιουνίου

Info: Τιμές εισιτηρίων: € 15-13.  | Ώρα έναρξης: 9.15 μ.μ. | Διατίθεται ειδικά εκπτωτικά πακέτα για την αγορά  4 και πάνω  εισιτηρίων | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982121385.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.