Αποκριάτικα πάρτι για όλα τα γούστα

Από techno, trash και rumba μέχρι trash και guilty pleasure bangers: συγκεντρώνουμε τα events για τις μέρες της Αποκριάς.

καρναβάλι

Τα πρώτα καρναβαλο-πάρτι του Τριωδίου

locomondo

Ετοιμάστε μάσκες, σερπαντίνες, κομφετί, φτερά, γκλίτερ και λοιπά αξεσουάρ και ξεφαντώστε υπεύθυνα! Το Epic Carnival Party έρχεται στο "Arch Club" με guilty pleasure bangers και trash διαθέσεις στις 8/3. Οι Trashformers, η αεικίνητη ομάδα πίσω από τα πιο χορευτικά events, λένε "Ντύσου Στίχος" και καλούν σε ένα πάρτι-υπερπαραγωγή στο "Fuzz" (16/3). Την επομένη, ο Enrico Sangiuliano καταφθάνει στο "Oddity" για λογαριασμό του Blend με το sexy-dark "Anomalie" concept. Την Τετάρτη 13/3, οι Locomondo επιστρέφουν στο "Κύτταρο" για ένα ανεπανάληπτο μασκέ live party.

Calu Cacu ας... χορέψουμε

Calu Cacu

Τελευταίο Σάββατο της Aποκριάς και μια βραδιά κεφιού, μουσικής, χορού και ανεβασμένης διάθεσης έρχεται στην σκηνή Up Stage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου με τους Calu Cacu. Το Σάββατο 16 Μαρτίου παρτάρουμε με τις fan-ταστικές διασκευές των Calu Cacu, που ξεσηκώνουν το κοινό και φτιάχνουν τη διάθεση. Οι Calu Cacu είναι οι: Σπύρος Κολαΐτης (τραγούδι, σαξόφωνο, ενορχηστρώσεις), Κατερίνα Στρωματιά (τραγούδι), Νίκος Δρογώσης (πιάνο), Θοδωρής Σκουτέρης (κιθάρα), Alex Monteiro Dasilva (μπάσο), Βαγγέλης Κορακάς (τύμπανα) και Τάσος Βιτσεντζάτος (τρομπέτα).

Ένα αυθεντικό βραζιλιάνικο πάρτι

Γιορτάζουμε την τελευταία μέρα των Αποκριών με βραζιλιάνικους ήχους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μια βραδιά γεμάτη χρώματα, ρυθμούς και πρωταγωνιστές εξαιρετικούς εκπροσώπους της λάτιν μουσικής. O Βραζιλιάνος Junior Marran, ένας εξαιρετικός τραγουδιστής που θα σας μεταφέρει στις αυθεντικές νότες της Βραζιλιάνικης μουσικής με τη φωνή του. H Arlyn Gonzales από την Κούβα, μια ταλαντούχα καλλιτέχνης που θα σας καταπλήξει με το πάθος και την ενέργειά της στη σκηνή. Η Rosanna Mailan, η γνωστή Κουβανέζα τραγουδίστρια που θα μας καταπλήξει με τη φωνή της και το ταλέντο της. Οι παραπάνω καλλιτέχνες θα συνοδεύονται από την εξαιρετική RM ORCHESTRA, δίνοντας ζωή στη μουσική και δημιουργώντας ένα απόλυτα εναρμονισμένο μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό και ενέργεια. Φυσικά θα υπάρχει και ένα εντυπωσιακό samba show από την Vanessa (Samba Athens), με τέσσερις χορεύτριες που θα καθηλώσει. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Η Αννα Βίσση "προτιμά"... το Καλλιμάρμαρο

Γιορτάζει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/08/2024

Sani Festival 2024: Έκλεισε τη σεζόν με χορούς, ξεσηκωμένο από τις κιθάρες των Gipsy Kings

Το διεθνές κοινό που έδωσε το παρών στον ειδυλλιακό λόφο, κάτω από τον βυζαντινό πύργο, δεν έμεινε περιορισμένο στα καθίσματά του ακούγοντας τα τσιγγάνικα καλέσματα του γκρουπ του Tonino Baliardo –το οποίο εντυπωσίασε ακόμα και δίχως τον αυθεντικό του τραγουδιστή.

"Ραντεβού στο Κύτταρο": Ένα βιβλίο με τον δικό του μικρό θρύλο

Αφού αναζητήθηκε επίμονα στα παλαιοβιβλιοπωλεία από τους πιο ανήσυχους ανάμεσα στους μουσικόφιλους του 21ου αιώνα, το εξαντλημένο εδώ και χρόνια πόνημα του Φώντα Τρούσα για την ελληνική ποπ & ροκ δισκογραφία επέστρεψε στο προσκήνιο, μέσω μιας γενναία εμπλουτισμένης επανέκδοσης.

Η επιστροφή του "Ρεμπέτικου": το έργο-σταθμός του Σταύρου Ξαρχάκου ζωντανεύει ξανά στο Ηρώδειο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος επαναφέρει το θρυλικό "Ρεμπέτικο" για μία νύχτα γεμάτη μουσική παιδεία.

Billie Eilish, Red Hot Chili Peppers και Snoop Dogg "σφυρίζουν" τη λήξη της Ολυμπιάδας του Παρισιού

Συναυλία-έκπληξη στην τελετή λήξης της φετινής Ολυμπιάδας, στην οποία θα γίνει και η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στη δήμαρχο του Λος Άντζελες.

Πυξ Λαξ Live στο Άστρος

Μια βραδιά γεμάτη καλοκαίρι και ελληνικό ροκ.

Εμβαθύνοντας στη μουσική με τη "Φιλαρμόνια": συναυλίες με σπάνια έργα και σολίστ επιπέδου (Τροχόπουλος, Χατζηνικολάου, Μαραγκού)

Τη σταθερή και ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτη πορεία της διατήρησε μέσα στην καλλιτεχνική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα η "Φιλαρμόνια" Ορχήστρα Αθηνών.