Οι Cigarettes After Sex επιστρέφουν για ένα φθινοπωρινό live

H ambient ποπ κολεκτίβα κάνει στάση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Cigarettes After Sex

 Οι Cigarettes After Sex, από τις πιο ξεχωριστές και αισθαντικές μπάντες στον κόσμο, έρχονται στην Αθήνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό, στο πρώτο μεγάλο live της φθινοπωρινής σεζόν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ. Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 στις 10 π.μ. αποκλειστικά μέσω του more.com

Οι Cigarettes After Sex είναι μια ambient ποπ κολεκτίβα που δημιουργήθηκε το 2008 με επικεφαλής τον τραγουδοποιό Greg Gonzalez και έδρα της το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Με επιρροές από Mazzy Star, Cocteau Twins και Red House Painters, η μουσική τους χαρακτηρίζεται από στοιχεία dream pop, ambient και slowcore. Η δυναμική τους εμφάνιση το 2012, με το πρώτο τους EP. "Ι.", το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις εκείνης της χρονιάς, με τα πολύ γνωστά σινγκλς "Affection" και "Κ.".

Δημιουργοί μερικών από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει, όπως το δημοφιλές "Nothing's Gonna Hurt You Baby", οι Cigarettes After Sex έχουν κατορθώσει να έχουν στο Youtube εκατομμύρια προβολές σε κάθε τραγούδι τους. Οι πρωτότυπες παραγωγές τους, τα ιδιαίτερα μαγευτικά φωνητικά του Greg Gonzalez και η αδιαμφισβήτητη ικανότητά τους να δημιουργούν ατμόσφαιρες που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις αλλά και να παρουσιάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις μια αιθέρια και ονειρική εικόνα, αποδεικνύει πόσο ξεχωριστή μπάντα είναι και τους καθιστά μοναδικούς στο είδος τους.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.