O Γιώργος Λαιμός σε μια "Θάλασσα μουσικής"

Καταξιωμένοι ερμηνευτές ενώνουν δυνάμεις σε μια συναυλία για καλό σκοπό στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Γιώργος Λαιμός

O Γιώργος Λαιμός συναντά την Τετάρτη 20 Μαρτίου, καταξιωμένους καλλιτέχνες στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών στις 9 μ.μ. για μια μοναδική μουσική βραδιά. Μια "Θάλασσα μουσικής" που θα σας πλημμυρίσει με νότες, θα σας ταξιδέψει και θα παρασύρει την ψυχή σας στα μαγικά μουσικά κύματα του συνθέτη, μεταμορφώνοντας την Τετάρτη μετά την Καθαρά Δευτέρα σε sαββατόβραδο. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών.

Γιώργος Λαιμός

"Older and Wiser", "Encounter", "Rejuvenation", είναι κάποια από τα αγαπημένα ορχηστρικά και όχι μόνο τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει ο George P. Lemos από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven Music. Οι Demy, Άκης Δείξιμος, Στέλιος Καρπαθάκης, Φώτης Παπαζήσης, Γιάννης Γρόσης και οι κόρες του Ασπασία και Κατερίνα Λαιμού, είναι οι καλλιτέχνες που θα τον συνοδεύουν αυτή τη μεγάλη βραδιά στο Κολλέγιο Αθηνών μαζί με ορχήστρα 12 μουσικών και ενός κουιντέτου εγχόρδων. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφουν οι Λεωνίδας Τζίτζος και Αλέξανδρος Τράμπας.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τα Κουφονήσια γίνονται και φέτος το σταυροδρόμι της κλασικής μουσικής

Για ένατη χρονιά, το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων συγκεντρώνει διεθνείς καλλιτέχνες, υπό την επιμέλεια του Κορνήλιου Μιχαηλίδη, με έξι μοναδικές συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Οι Last Drive αποχαιρετούν το κοινό τους σε δύο τελευταίες συναλίες

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα ζωντανά στο "Gagarin" για δύο μοναδικές συναυλίες στη πρωτεύουσα.

Το 10ο Our Festival φέρνει στο Φεστιβάλ Ρεματιάς ένα τριήμερο μουσικής ποικιλομορφίας

Ανακαλύψτε την πολυμορφία της μουσικής σε ένα 3ήμερο κάτω από τα δέντρα του Ευριπίδειου Θεάτρου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με jazz, bossa nova, ποίηση και σκληρό ήχο.

Ο Μίνως Μάτσας λέει τα τραγούδια των "αγνών πληγωμένων ψυχών"

Ο καταξιωμένος συνθέτης ενώνει το ρεμπέτικο με τον ήχο της Πορτογαλίας, της Αργεντινής και του Μισισιπή σε μια συναυλία στο Ηρώδειο.

Δέσποινα Βανδή, 30 χρόνια μετά, η αγάπη η αληθινή σου μοιάζει ακόμα με ουτοπία;

Σίγουρα όχι, πιστεύω, μετά την τόση λατρεία στο Θέατρο Πέτρας, από ένα νεανικό πλήθος που ήρθε ενθουσιωδώς να γιορτάσει μαζί της. Αποδεικνύοντας ότι, όσο κι αν απαξιοί η σοβαρή κριτική απέναντι σε ό,τι βλέπει ως βλαχομπαρόκ αχταρμά Δύσης και Ανατολής, εκείνη αντέχει μέσα στις δεκαετίες, παραμένοντας μια κοσμαγάπητη πριγκιπέσα της λαϊκοπόπ.

Για δωδέκατη χρονιά το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Χανίων στα Χανιά

Ο τίτλος του φεστιβάλ "ανατολικός και δυτικός άνεμος" μας εισάγει στη πολυπολιτισμική χροιά που θα ηχήσει από τις 26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στη Κρήτη.

Το πρώτο Jazzét Festival είναι γεγονός

Το Θέατρο Πέτρας φιλοξενεί μια τριήμερη γιορτή της τζαζ με κορυφαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.